Χαλκίδα: Η απάντηση της Λίλιαν Ζλακώνη στο δημοσίευμα του EviaZoom για τις δαπάνες της φετινής Αποκριάς - «Τα έξοδα ελέγχονται από το παρατηρητήριο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Η απάντηση της Λίλιαν Ζλακώνη στο δημοσίευμα του EviaZoom για τις δαπάνες της φετινής Αποκριάς - «Τα έξοδα ελέγχονται από το παρατηρητήριο...»

Χαλκίδα: Η απάντηση της Λίλιαν στο δημοσίευμα του EviaZoom για τις δαπάνες της φετινής Αποκριάς - «Τα έξοδα ελέγχονται απο το παρατηρητήριο...»
Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη απαντά στο δημοσίευμα του EviaZoom, με τίτλο "Χαλκίδα: Και όμως, λεφτά υπάρχουν! Δείτε πόσο έχουν κοστίσει μέχρι τώρα οι φετινές απόκριες!

Όπως θα δείτε, η Λίλιαν Ζλακώνη απαντά με γενικολογίες, ενώ για τα επίσημα έγγραφα, με τις δαπάνες που αναρτήσαμε, τονίζει ότι τα έξοδα ελέγχονται απο το παρατηρητηριο, και διαβεβαιώνει , ότι δεν έχει ουδεμία παρατήρηση. Επίσης, καλεί τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της Αποκριάς, να συλλέξουν στοιχεία για το τι εισέπραξε η πόλη, ενώ τονίζει ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν κόβει χρήματα ούτε από συσσίτια, ούτε από άσφαλτο, ούτε από έργα.

Η Λίλιαν Ζλακώνη αναφέρει τα εξής:

"Για να είστε σωστοί στην πληροφόρηση που δίνετε στους Χαλκιδέους σαν δημοσιογράφοι, θα πρέπει μετά το τέλος της αποκριάς να συλλέξετε οικονομικά στοιχεία τι εισέπραξε η πολη. 

Δηλαδή, τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα εστίασης, καφέ, εστιατόρια και όχι μόνο του καλλικρατικού μας Δήμου. 

Ο τομέας μου, ειναι να φέρνω και κόσμο στην πολη!! Γίνεται με πολλές ώρες εργασίας και μεγάλης προσπάθειας. Εγώ θα εξακολουθώ να δουλεύω, για την πολη και να κάνω αυτά και κάτι παραπάνω από αυτό που με μεγάλη επιτυχία κάνει η Ξάνθη, η Πάτρα, η Νάουσα, τα Γρεβενά. Το να φέρνουν κόσμο και χρήματα στην πόλη τους, ελπίζοντας, οτι οι επισκέπτες της αποκριάς δεν θα είναι μόνο για μια φορά αλλά για περισσότερες. 

Όσο για το λεφτά υπάρχουν, όπως ορίζεται στο ΦΕΚ του οργανισμού, υπάρχουν συγκεκριμένα χρήματα για συγκεκριμένους τομείς, όπως είναι ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και το περιβάλλον. Τα έξοδα του οργανισμού ελέγχονται από το παρατηρητήριο και σας διαβεβαιώ, δεν έχω ουδεμία παρατήρηση. 

Αυτό για την ιστορία και την πληροφόρηση σας. Είμαι στην διάθεση σας για οποία πληροφορία νομίζετε οτι θα σας είναι χρήσιμη. 

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν κόβει χρήματα ούτε απο συσσίτια, ούτε απο άσφαλτο, ούτε από έργα. Κάνει αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε. (Όπως ορίζεται από τον νόμο)".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA