Ψαχνά: Θρήνος στη κηδεία του Βαγγέλη Σαλή! Η οικογένεια του υποστηρίζει πως δεν αυτοκτόνησε - Την Πέμπτη το πρώτο πόρισμα για τον θάνατο του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Θρήνος στη κηδεία του Βαγγέλη Σαλή! Η οικογένεια του υποστηρίζει πως δεν αυτοκτόνησε - Την Πέμπτη το πρώτο πόρισμα για τον θάνατο του!

Μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (25-05-2016) η κηδεία του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τον ξάδερφο του, το απόγευμα της Τρίτης, πάνω σε μια καρότσα ενός αγροτικού, μέσα στο χωράφι που διατηρούσε ο άτυχος αγρότης στη Καστέλλα Ψαχνών - Συγγενείς του 33χρονου υποστήριξαν στο EviaZoom.gr, πως ο θάνατος του δεν προήλθε από αυτοκτονία, αλλά από παθολογικά αίτια - Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη

Σαν "βόμβα" έπεσε η είδηση του θανάτου του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή στο χωριό Καστέλλα Ψαχνών. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Τον έψαχναν για ώρες, αφού δεν απαντούσε στο κινητό και τελικά ο ξάδερφος του τον βρήκε πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού μέσα στο χωράφι που διατηρούσε στο χωριό, ενώ δίπλα του ήταν μια φιάλη με φυτοφάρμακο, η οποία ήταν σχεδόν άδεια. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας που διακομίστηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος ήπιε το ισχυρό φυτοφάρμακο. Όπως προαναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση, οι πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι δεν το πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι κάτι άλλο συνέβη. Όπως υποστήριξαν στο EviaZoom.gr, ο αιφνίδιος θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Παράλληλα, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη, από την καθηγήτρια, Χαρά Σπηλιοπούλου

Τι ρόλο έπαιξε το τροχαίο;

Το πρωί της ίδιας μέρας, ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στη περιοχή των Ψαχνών, κάτι όμως που πολύ πιθανόν να μην έχει καμια σχέση με την υπόθεση. Το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχανή. Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλέυεται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. 

Ο Βαγγέλης Σαλής ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους που είχε φέρει πρόσφατα στο κόσμο.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της Αστυνομίας που μιλούν για αυτοκτονία, κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον 33χρονο Βαγγέλη σε αυτή την πράξη.

Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Νέας Αρτάκης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σοκ στη Καστέλλα Ψαχνών: 33χρονος αγρότης πήγε στο χωράφι και αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA