Σοκ στη Καστέλλα Ψαχνών: 33χρονος αγρότης πήγε στο χωράφι και αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στη Καστέλλα Ψαχνών: 33χρονος αγρότης πήγε στο χωράφι και αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο! (ΦΩΤΟ)

Σοκ στη Καστέλλα Ψαχνών: 33χρονος αγρότης πήγε στο χωράφι και αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο! (ΦΩΤΟ)Νέα τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Εύβοια! Αυτοκτονία-σοκ του 33χρονη αγρότη Βαγγέλη Σαλή στη Καστέλλα Ψαχνών!

Το θλιβερό περιστατικό αποκαλύφθηκε περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (24-05-2016). Ο 33χρονος ο οποίος αγνοείτο εδώ και ώρες, βρέθηκε νεκρός στο χωράφι που διατηρεί στο χωριό, από τον ξάδερφο του, πάνω σε μια καρότσα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μια φιάλη με φυτοφάρμακο, την οποία είχε καταναλώσει ο νεαρός αυτόχειρας για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.  

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για αυτοκτονία και η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή. 

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον 33χρονο Βαγγέλη σε αυτή την πράξη. 

Ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους που είχε φέρει πρόσφατα στο κόσμο.

Σημειώνεται πως το πρωί της Τρίτης (24-05-2016) ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στη περιοχή των Ψαχνών.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή ενώ όπως προαναφέραμε ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA