Στη Θήβα βρισκόταν η Πόλα Ρούπα λίγο πριν την απόπειρα απόδρασης με το ελικόπτερο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Στη Θήβα βρισκόταν η Πόλα Ρούπα λίγο πριν την απόπειρα απόδρασης με το ελικόπτερο!

Το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, που επιβεβαιώνει ότι η Πόλα Ρούπα είχε αποβιβασθεί τελικώς έξω από τη Θήβα, μπροστά από σούπερ μάρκετ πλησίον της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, και όχι στις Ερυθρές όπως πιστευόταν αρχικά, την ημέρα της σχεδιαζόμενης απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα...

Με βάση τα στοιχεία στον καταγραφέα πτήσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση ο πιλότος του ελικοπτέρου και πρώην αστυνομικός, για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

Την ίδια στιγμή, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προσπαθεί εκ νέου να εντοπίσει τα ίχνη της καταζητούμενης και μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, συντρόφου του κρατούμενου Νίκου Μαζιώτη, με σαρώσεις κλήσεων στην περιοχή, με αναζητήσεις καταγραφών από κάμερες κι άλλα στοιχεία. Στόχος είναι να ανακαλυφθεί προς τα πού κινήθηκε και να επιχειρηθεί να εντοπισθούν συνεργοί και το κατάλυμά της.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν από το απόγευμα εκείνης της ημέρας μαρτυρίες κατοίκων, διερχόμενων με Ι.Χ. από το συγκεκριμένο σημείο της Θήβας, που ανέφεραν ότι εκεί είχε προσγειωθεί το ιδιωτικό ελικόπτερο στο οποίο βρισκόταν και η Πόλα Ρούπα. Ωστόσο, αυτές οι μαρτυρίες δεν είχαν ληφθεί υπ’ όψιν, αφού θεωρήθηκε βέβαιο ότι η σύντροφος του Ν. Μαζιώτη είχε αποβιβασθεί σε άλλη ερημική περιοχή του Νομού Βοιωτίας. 
 
Πληροφορίες: Zougla.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ