Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που μιλούσαν για «στενές σχέσεις» του μέχρι πρότινος -προ διετίας- Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας και της Χρυσής Αυγής! Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο "Lucy Hotel" στη Χαλκίδα, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας το 2014, προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή άρχισαν να γίνονται επίσημα γνωστές από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο στο site της οργάνωσης που έδειχνε τον ίδιο να παρακολουθεί το συνέδριο της ΧΑ.
Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ωστόσο όλα αποκαλύφθηκαν στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, όπου ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης!
Ο Λάμπρος Χουλιαράς που έχει υπηρετήσει και παλαιότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ως Υποδιευθυντής, κατάφερε και έγινε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας τον Απρίλιο του 2014, όταν αντικατέστησε τον Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος μάλιστα μαζί με τον τότε Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας, Παρασκευά Γάτο είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα όσα είχαν διαδραματιστεί την Παρασκευή 20/9/2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου υπήρχαν Χρυσαυγίτες με ρόπαλα κλπ, χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως όφειλαν και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου. Άμεσα είχαν σπεύσει στα γραφεία της Χ.Α διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα ερχόμενοι σε σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες. (δείτε ΕΔΩ)

Μάλιστα τότε είχαν παραιτηθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Κασκάνης.
Ο Λάμπρος Χουλιαράς αποτέλεσε παρελθόν από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας τον Δεκέμβριο του 2014, όταν μετακινήθηκε εκτάκτως στην Δυτική Αττική μετά από απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από ένορκη διοικητική εξέταση που είχε διαταχθεί για λάθους χειρισμούς στην υπόθεση με την φρικιαστική ληστεία με το σίδερο σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στα Νέα Στύρα. Είχε χρεωθεί στον Λ. Χουλιαρά ότι το περιστατικό είχε δηλωθεί ως κλοπή και όχι ως ληστεία στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην Εύβοια είχε καταφθάσει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησε έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες. (δείτε ΕΔΩ)

Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και ΕΔΕ

Επίσης το 2014 και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον τότε υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου συναντήθηκαν και με τον τότε Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη, σημερινό Βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. (δείτε ΕΔΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA