Χαλκίδα: Επίθεση κατά πάντων από Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη - «Και τι έγινε που πήγαμε φυλακή; Αν χρειαστεί θα ξαναπάμε!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Επίθεση κατά πάντων από Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη - «Και τι έγινε που πήγαμε φυλακή; Αν χρειαστεί θα ξαναπάμε!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Επίθεση κατά πάντων από Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη - «Και τι έγινε που πήγαμε φυλακή; Αν χρειαστεί θα ξαναπάμε!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσαν από την Χαλκίδα οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18-06-2016) στο παραλιακό ξενοδοχείο Lucy Hotel, το οποίο θύμιζε «φρούριο» από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη περιοχή...

Όπως συνηθίζουν, τα δυο μεγαλοστελέχη της Χρυσής Αυγής, εκτόξευσαν πυρά κατά της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, της Δικαιοσύνης, των μέσων ενημέρωσης αλλά και των μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ

"Και οι μαύρες μπλούζες και τα μαύρα πουκάμισα στους δρόμους της Ελλάδας... Ξαναρχόμαστε! φώναζε από το μικρόφωνο ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος μέσα σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα ανέφερε στο τέλος: "Πέσανε τα τηλέφωνα και πήγαμε φυλακή. Και τι έγινε που πήγαμε φυλακή; Είμαστε ζωντανοί και αν χρειαστεί θα ξαναπάμε φυλακή για την Ελλάδα και στο απόσπασμα αν χρειαστεί...".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Κασιδιάρη ο οποίος τονίσε χαρακτηριστικά: "Ο Τσίπρας μαζί με τον Μητσοτάκη ψήφισαν να παντρεύεται ο Μήτσος με τον Κίτσο..., το σύμφωνο συμβίωσης, μαζί ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα συνυπέγραφαν και ψήφισαν όχι μόνο το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου της Ελλάδας, αλλά και τον εκφυλισμό της Ελλάδας και να γίνει τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος και να γεμίσει με λαθρομετανάστες η Ελλάδα. Μέσα σε μια μέρα τελειώνει το λαθρομεταναστευτικό με μια απλή και δίκαιη λύση. Όποιος μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα δεν θα τον στέλνουμε σε hot-spot, να τον σιτίζουμε τσάμπα, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης σε ειδικές φυλακές όπου θα υποχρεούνται να παράγουν έργο υπέρ του δημοσίου."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA