Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Χαλκίδας: Λύθηκε το χειρόφρενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και «καρφώθηκε» σε σαντουιτσάδικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Χαλκίδας: Λύθηκε το χειρόφρενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και «καρφώθηκε» σε σαντουιτσάδικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Χαλκίδας: Λύθηκε το χειρόφρενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και «καρφώθηκε» σε σαντουιτσάδικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Νέα «εισβολή» αυτοκινήτου ...αυτή τη φορά σε επιχείρηση, στην οδό Κώτσου! Λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το παρκαρισμένο όχημα, στο οποίο δεν βρισκόταν μέσα ο οδηγός του, να καταλήξει ακυβέρνητο με την όπισθεν σε σαντουιτσάδικο! Δείτε καρέ-καρέ τις απίστευτες εικόνες και το βίντεο - ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης - Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του "Homo's Sandwich", Κώστας Κατρακάζος

ΒΙΝΤΕΟ Ήταν το απόγευμα της Κυριακής (19-06-2016), όταν λύθηκε το χειρόφρενο σε όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στην οδό Κώτσου, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πάρει μια απίστευτη τροχιά και να καταλήξει με την όπισθεν αρχικά σε αυτοκίνητο που ξεπαρκάριζε εκείνη την στιγμή και στη συνέχεια σε παρακείμενο σαντουιτσάδικο της περιοχής όπου τα πήρε όλα παραμάζωμα, μαζί και ένα μηχανάκι, ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν πελάτες στο μαγαζί. 
Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του "Homo's Sandwich", Κώστας Κατρακάζος ο οποίος εξηγεί πως έγινε ακριβώς το τροχαίο ενώ δείχνει στη κάμερα που ακριβώς ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ: "Λύθηκε το χειρόφρενο από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο και υπό την τροχιά που ήρθε προσέκρουσε σε ένα άλλο ΙΧ που ξεπαρκάριζε εκείνη την στιγμή και ήρθε και έπεσε μέσα στο μαγαζί μαζί με το μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ζήτησε συγνώμη για το συμβάν".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Σοκάρει η «εισβολή» του αυτοκινήτου σε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» 
  
Πανικός στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο - Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι! Αυτόπτης μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλούν αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA