Χαλκίδα: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το αυτοκίνητο που «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το αυτοκίνητο που «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη - Πρόκειται για το απίστευτο περιστατικό με το αυτοκίνητο που «μπούκαρε» μέσα σε σπίτι το πρωί της Τετάρτης (08-06-2016) στην οδό Αναπαύσεως, όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...

Click for more: Χαλκίδα: Σοκάρει η «εισβολή» του αυτοκινήτου σε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Στο δελτίο έπαιξαν και πλάνα από το αποκλειστικό βίντεο του EviaZoom.gr.

ΒΙΝΤΕΟ
Το ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (08-06-2016), όταν το ένα όχημα που ερχόταν από τον δρόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το ΙΧ που κινούταν προς την Αναπαύσεως το οποίο έφυγε από την πορεία του και «μπούκαρε» στο σπίτι που βλέπετε.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Στο σπίτι διαμένει οικογένεια αλλοδαπών με ένα μικρό παιδάκι το οποίο τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  

Πανικός στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο - Παιδάκι τραυματίστηκε στο μάτι! Αυτόπτης μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλούν αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακρυκάπα: Συγκλονίζει ο μυστήριος θάνατος των αδερφών Αλαφάκη - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως παρουσίασε ο ΑΝΤ1 το αποκλειστικό ρεπορτάζ και το βίντεο του EviaZoom.gr για το τροχαίο στην Αμάρυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA