Ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ απαντά στον Φάνη Σπανό - «Μαϊμού οι γαλάζιες σημαίες! Για τον κ.Σπανό έπρεπε να βγάλουμε κατάλληλες όλες τις παραλίες! Δεν γίνεται αυτό κ.Σπανέ, πάρτε το χαμπάρι ότι πια τελείωσαν τα παιχνίδια των σκοπιμοτήτων και των δολιοφθορών» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ απαντά στον Φάνη Σπανό - «Μαϊμού οι γαλάζιες σημαίες! Για τον κ.Σπανό έπρεπε να βγάλουμε κατάλληλες όλες τις παραλίες! Δεν γίνεται αυτό κ.Σπανέ, πάρτε το χαμπάρι ότι πια τελείωσαν τα παιχνίδια των σκοπιμοτήτων και των δολιοφθορών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια: Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ απαντά στον Φάνη Σπανό - «Για τον κ.Σπανό έπρεπε να τις βγάλουμε όλες κατάλληλες! Δεν γίνεται αυτό κ.Σπανέ, πάρτε το χαμπάρι ότι πια τελείωσαν τα παιχνίδια των σκοπιμοτήτων και των δολιοφθορών» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ, Παναγιώτης Χριστοδουλάκης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και απαντά στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, ο οποίος αμφισβήτησε με επίσημη ανακοίνωση τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ, σύμφωνα με τα οποία, πολλές πολυσύχναστες παραλίες είναι τελικά ακατάλληλες για κολύμβηση, όπως στις Αλυκές, στο Κουρέντι, στη Πλαζ Παπαθανασίου, στον Άγιο Νικόλαο -Μπούρτζι, στην Ερέτρια, και στον Άγιο Μηνά...

ΒΙΝΤΕΟ 
Ο Παναγιώτης Χριστοδουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Μήπως έπρεπε να βγάλουμε καθαρές όλες τις παραλίες της Εύβοιας με την ευθύνη του Σπανού; δεν το κάνουμε! Το 75% των παραλιών της Εύβοιας είναι κατάλληλες για κολύμβηση! Εμείς δεν εξυπηρετούμε κανέναν συμφέρον! Για το πόσιμο νερό που βγήκε ακατάλληλο στα Πολιτικά και στην Ερέτρια κανένας δεν μιλάει! Τώρα βγαίνει ο κ.Σπανός και λέει διάφορα πράγματα. Δεν έγιναν ταυτόχρονα οι μετρήσεις, αυτή η θέση που παίρνει είναι απαράδεκτη. Ξέρει πολύ καλά σαν Αντιπεριφερειάρχης, ότι με την Περιφέρεια Στερεάς έχουμε τεράστια διαμάχη για πολλά θέματα όπως με τον Ασωπό. Κρύβει σκοπιμότητες η ανακοίνωση του Φάνη Σπανού. Όταν στις 15 παραλίες, οι 10 είναι κατάλληλες και οι 5 είναι ακατάλληλες, για τον κ.Σπανό έπρεπε να τα βγάλουμε όλα κατάλληλα! Δεν γίνεται αυτό κ.Σπανέ, πάρτε το χαμπάρι ότι πια τελείωσαν τα παιχνίδια των σκοπιμοτήτων και των δολιοφθορών...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός αμφισβητεί τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ με τις ακατάλληλες παραλίες για κολύμβηση - «Εξαιρετικής ποιότητας τα νερά» 
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA