Εύβοια: Πέπλο μυστηρίου με το απανθρακωμένο πτώμα στο Μαντούδι - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πέπλο μυστηρίου με το απανθρακωμένο πτώμα στο Μαντούδι - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε από πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης (18-08-2016) στο Κυμάσι Μαντουδίου, (δείτε ΕΔΩ) κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς, στη θέση Γερόβουνο...

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις λίστες εξαφανισθέντων από την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα συλλέγουν πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας για την ταυτοποίηση του νεκρού και τα αίτια θανάτου, καθώς την σχέση που μπορεί να είχε με την πυρκαγιά.

Στο σημείο θα μεταβεί και ιατροδικαστής, που θα κάνει αυτοψία και μια πρώτη εκτίμηση, ενώ η σορός θα αποσταλεί στην συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, για διερεύνηση.

Η πυρκαγιά ήταν πολύ μικρή και εκδηλώθηκε στις 20.25 χθες το βράδυ, σε δύσβατη δασική περιοχή με πεύκα. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά στις 20:40. Επειδή όμως οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν, ζητήθηκε η βοήθεια ενός μηχανήματος έργων για να ανοίξει δρόμο και παράλληλα ένα πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών προχώρησε στην εστία της πυρκαγιάς και άρχισε την κατάσβεση, μέχρι να φτάσουν τα οχήματα.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στην πυρκαγιά ότι είχε απομείνει από το απανθρακωμένο πτώμα, που είχε συρρικνωθεί από τις φλόγες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, έκαψε μόνο περίπου 30 στρέμματα δάσους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τραγωδία στο Μαντούδι: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς! (ΦΩΤΟ)


Μαντούδι: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το απανθρακωμένο πτώμα

Εύβοια: Ξέσπασε φωτιά σε δύσβατο σημείο στο Μαντούδι

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA