Εύβοια: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στα Σκροπονέρια! Mανιασμένα κύματα αναποδογύρισαν την βάρκα - Πως σώθηκε ο μπατζανάκης του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στα Σκροπονέρια! Mανιασμένα κύματα αναποδογύρισαν την βάρκα - Πως σώθηκε ο μπατζανάκης του!

Εύβοια: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στα Σκροπονέρια! Mανιασμένα κύματα αναποδογύρισαν την βάρκα - Πως σώθηκε ο μπατζανάκης του!
Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 68χρονου ψαρά, Πέτρου Σορώτου που αγνοείται από χθες το βράδυ (12-08-2016) στη θαλάσσια περιοχή Σκροπονερίων, όταν η βάρκα, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος και ο μπατζανάκης του, αναποδογύρισε εξαιτίας της έντονης θαλασσοταραχής, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δυο στο νερό...

Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι δυο άνδρες πήγαν για ψάρεμα με την βάρκα στον κόλπο των Σκροπονερίων Ανθηδώνος, περιοχή "βουλευτικά" και ενώ στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μπατζανάκης του, ονόματι, Μανώλης Ματτές, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά, ωστόσο δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον 68χρονο, όπου από την ώρα που αναποδογυρίστηκε η βάρκα, χάθηκαν τα ίχνη του.

Το λιμενικό ειδοποιήθηκε αμέσως με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες έκαναν διακοπές στη περιοχή και διαμένουν μόνιμα στο Περιστέρι Αττικής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA