Εύβοια: Χαμός σε γάμο τραγουδίστριας! Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με μοτοσυκλέτα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Χαμός σε γάμο τραγουδίστριας! Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με μοτοσυκλέτα (ΦΩΤΟ)

Τρελά γκάζια είχε ο γάμος του Γιώργου Σπανού και της Κατερίνας Κυριακού στην Αιδηψό...

Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία στις δύο ρόδες και συνοδευόμενος από ορδή μηχανόβιων με αποτέλεσμα να σηκωθεί στο πόδι ολόκληρη η λουτρόπολη! 

Όπως αναφέρει το EviaZoom.gr, ο ...θορυβώδης γάμος έγινε πρόσφατα στον τόπο καταγωγής της νύφης και συγκεκριμένα στο ναό των Αγίων Αναργύρων Αιδηψού. Κλου του χαρμόσυνου event ήταν η άφιξη του γαμπρού, ο οποίος διατηρεί οικογενειακή ταβέρνα στα Ήλια και έχει πάθος με τα enduro.

Φορώντας το γαμπριάτικο κοστούμι, ο Γιώργος Σπανός καβάλησε τη μηχανή του στα Ήλια και πάτησε φρένο μόνο στην εκκλησία. Μαζί του ήταν δεκάδες μηχανόβιοι φίλοι του και όλοι μαζί ξεσήκωσαν με τις γκαζιές τους την περιοχή.
Θόρυβο έκανε και η εμφάνιση της τραγουδίστριας Κατερίνας Κυριακού η οποία ήταν πανέμορφη νύφη μέσα στο λευκό στάπλες νυφικό της και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι χωρίς ...φρένο σε κέντρο στα Ήλια. 
Moto πινελιά είχε και η τριώροφη γαμήλια τούρτα, αφού ήταν στολισμένη με μια νύφη που κυνηγούσε το μηχανόβιο γαμπρό για να του βάλει το κράνος. 

ΦΩΤΟ: Άγγελος Αγαπητός

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA