Ληστεία στην Αρτάκη: 34χρονος Χαλκιδέος ο ένοπλος που «μπούκαρε» στην Τράπεζα Πειραιώς - Δείτε τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ληστεία στην Αρτάκη: 34χρονος Χαλκιδέος ο ένοπλος που «μπούκαρε» στην Τράπεζα Πειραιώς - Δείτε τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ληστεία στην Αρτάκη: 34χρονος Χαλκιδέος ο ένοπλος που «μπούκαρε» στην Τράπεζα Πειραιώς - Δείτε τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, για την ένοπλη ληστεία (δείτε ΕΔΩ) που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016) στην Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται επί της οδού, Εθνικής Αντιστάσεως 66, στη Νέα Αρτάκη...

Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) ο νεαρός δράστης, υπό την απειλή όπλου (καλάσνικοφ) ανάγκασε τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα βρίσκονταν στα ταμεία και στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Παράλληλα οι αστυνομικοί δεν είχαν εξακριβώσει μέχρι χθες, τα πλήρης στοιχεία της ταυτότητας του, κάτι που έγινε την Πέμπτη, όπως σας είχαμε ενημερώσει.
Πρόκειται για 34χρονο ημεδαπό άνδρα που κατάγεται από την πόλη της Χαλκίδας.

ΒΙΝΤΕΟΣύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ το ποσό που αφαίρεσε ήταν πάνω από 250.000 ευρώ, και σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση που έγινε στα χρήματα που βρίσκονταν σε δυο σάκους, το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 306.275 ευρώ.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, τον περικύκλωσαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Αρτάκης και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, δίχως εκείνος να αντιδράσει.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της αστυνομίας, ο 34χρονος ακινητοποίησε έξι γυναίκες υπαλλήλους και μία πελάτισσα που ήταν στο χώρο. Στη συνέχεια, ο 34χρονος αφαίρεσε χρηματικά ποσά από το χρηματοκιβώτιο, τα ταμεία και το μηχάνημα ΑΤΜ, αφού προηγουμένως είχε κλειδώσει τις υπαολλήλους και την πελάτισσα σε υπόγειο χώρο της τράπεζας.
Από τον έλεγχο που έγινε στα σακίδια πλάτης που είχε, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: Πολεμικό τυφέκιο, μαζί με αορτήρα και γεμιστήρα, που περιείχε 30 φυσίγγια, πιστόλι κρότου - λάμψης, μαζί με γεμιστήρα κενή φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρεθεί, ύψους 306.275 ευρώ, απομίμηση χειροβομβίδας, αλεξίσφαιρο γιλέκο και διάφορα είδη ρουχισμού - αμφίεσης. Παράλληλα, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του δράστη, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη διευθύντρια του υποκαταστήματος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Πέμπτη μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA