Αρτάκη: Επεισοδιακή ληστεία στη Τράπεζα Πειραιώς! Ένοπλος ληστής με καλάσνικοφ άρπαξε πάνω από 250.000 ευρώ, αλλά φεύγοντας «έπεσε» πάνω στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Επεισοδιακή ληστεία στη Τράπεζα Πειραιώς! Ένοπλος ληστής με καλάσνικοφ άρπαξε πάνω από 250.000 ευρώ, αλλά φεύγοντας «έπεσε» πάνω στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αρτάκη: Επεισοδιακή ληστεία στη Τράπεζα Πειραιώς! Ένοπλος ληστής με καλάσνικοφ άρπαξε 250.000 ευρώ, αλλά φεύγοντας έπεσε πάνω στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Θρίλερ στην Αρτάκη! Ένοπλος ληστής φορώντας κουκούλα εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016) στην Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται επί της οδού, Εθνικής Αντιστάσεως 66, και υπό την απειλή όπλου (καλάσνικοφ) ανάγκασε τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα βρίσκονταν στα ταμεία και στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός ημεδαπός δράστης που είχε στην κατοχή του και ένα ψεύτικο όπλο, κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό, πάνω από 250.000 ευρώ, τα οποία έβαλε σε δυο σάκους και στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο της τράπεζας. Ωστόσο, για κακή του τύχη, μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, τον περικύκλωσαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Αρτάκης και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, δίχως εκείνος να αντιδράσει.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου κρατείται και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EviaZoom.gr, ο δράστης κατάγεται από την Χαλκίδα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν εξακριβώσει τα πλήρης στοιχεία της ταυτότητας του, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA