ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Ανασκόπηση 2016: Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του EviaZoom.gr που «σημάδεψαν» τη χρονιά που μας πέρασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανασκόπηση 2016: Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του EviaZoom.gr που «σημάδεψαν» τη χρονιά που μας πέρασε (ΒΙΝΤΕΟ)
EviaZoom.gr: Το κορυφαίο site της Εύβοιας αποχαιρετά το 2016

Η δημοσιογραφική ομάδα της αγαπημένης σας ηλεκτρονικής εφημερίδας αισθάνεται καταρχάς την ανάγκη για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσει δημόσια τους χιλιάδες αναγνώστες που μας εμπιστεύονται εδώ και πέντε χρόνια και μας κατατάσσουν στην πρώτη θέση - αποδεδειγμένα και βάσει επισκεψιμότητας - των sites της Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση που μπορεί να έχει ένα μέσο ενημέρωσης είναι: όταν τα ρεπορτάζ του προβάλλονται από τα μεγαλύτερα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια και ειδησεογραφικά ΜΜΕ της χώρας. Και το EviaZoom.gr, γεύτηκε κατ” επανάληψη αυτή τη χαρά, και, τη χρονιά που μας πέρασε…

Τα ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και ο Μιχάλης Τσοκάνης, φιλοξενήθηκαν κατ’ επανάληψη, στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ΜΜΕ της χώρας.

Όλη τη χρονιά που μας πέρασε, ενημερωτικές εκπομπές -πρώτες σε τηλεθέαση-, και κεντρικά δελτία των καναλιών, ANT1, STAR CHANNEL, MEGA, ALPHA, EPSILON, ΣΚΑΪ και ΕΡΤ, φιλοξενούσαν ρεπορτάζ του EviaZoom.gr.

(σ.σ. δείτε ΕΔΩ την Ανασκόπηση του 2015)

Σας υποσχόμαστε ότι και το 2017 θα μας βρει στην πρώτη θέση της ενημέρωσης και των εξελίξεων στην Εύβοια.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για την καθημερινή σας ενημέρωση! 

Μέσα σε λίγη ώρα καταφέραμε να συλλέξουμε κάποια βίντεο με αποκλειστικά ρεπορτάζ του EviaZoom, που έπαιξαν το 2016 σε ANT1, STAR, EPSILON, ΕΡΤ1, MEGA, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες σε Δημόσιο και ΕΦΚΑ - Δεκάδες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες από την Εύβοια - Δείτε όλα τα ονόματα!

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνι...