Δήμος Χαλκιδέων: 14 υπάλληλοι μετακινήθηκαν στον ΔΟΑΠΠΕΧ - Ανάμεσα τους και στενοί συνεργάτες της Ζλακώνη - Δείτε όλα τα ονόματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: 14 υπάλληλοι μετακινήθηκαν στον ΔΟΑΠΠΕΧ - Ανάμεσα τους και στενοί συνεργάτες της Ζλακώνη - Δείτε όλα τα ονόματα!

Δήμος Χαλκιδέων: 14 υπάλληλοι μετακινήθηκαν στον ΔΟΑΠΠΕΧ - Ανάμεσα τους και στενοί συνεργάτες της Ζλακώνη - Δείτε όλα τα ονόματα!
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε και στο πρόγραμμα της ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στις 30 Ιανουαρίου 2017, προσωπικό του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα 14 υπάλληλοι μετακινήθηκαν στον Δημοτικό Οργανισμό ΔΟΑΠΠΕΧ για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, όπως αναφέρει η απόφαση...

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα με τα άτομα που μετακινήθηκαν, βρίσκονται και δυο στενοί συνεργάτες της Λίλιαν Ζλακώνη, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται ήδη στο πλευρό της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ και έχουν γίνει γνωστοί από την παρουσία τους στις δημόσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Στέρπη, -κατέχει τον αρ.1 στη λίστα-, ο οποίος εργάζεται στο Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ και για την Μιμίκα Μαρίνου - Κόκκινου (σ.σ. έτσι την γνωρίζαμε) -κατέχει τον αρ.2 στη λίστα-, η οποία ωστόσο όπως θα δείτε, αναγράφεται στην απόφαση με διαφορετικό ονοματεπώνυμο, ως Δήμητρα Σαλεμή (εργαζόμενη και εκείνη επί χρόνια στον ΔΟΑΠΠΕΧ).
Δήμητρα Σαλεμή - Γιάννης Στέρπης

Αναλυτικά τα 14 άτομα που μετακινήθηκαν στον ΔΟΑΠΠΕΧ:

1. ΣΤΕΡΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕ Δ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

2. ΣΑΛΕΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕ Δ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

3. ΚΟΡΔΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΕ ΕΡΓ. ΚΑΘ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

4. ΔΑΔΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

5. ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

6. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

7. ΛΕΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΥΕ ΕΡΓ. ΚΑΘ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

8. ΣΤΕΦΩΣΗ ΜΕΛΠΩΜΕΝΗ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

9. ΜΠΟΛΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

10. ΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

11. ΚΗΡΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

12. ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΕ ΕΡΓ. ΓΕΝ. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

13. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΔΕ Δ-Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

14. ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 

Η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημερώνει το Σώμα για την έλλειψη προσωπικού στον ΔΟΑΠΠΕΧ του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα και προτείνει να γίνουν ενέργειες ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες . Παίρνοντας τον λόγο ο Διευθυντής κ. Φώτιος Γκούνης ενημερώνει ότι βάσει Νόμου 4257/14 όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 93/14-04-2014 και συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο άρθρο 15 «Επιτρέπεται η μετακίνηση υπαλλήλων από Δήμο σε νομικά πρόσωπα ή ιδρύματα του ιδίου δήμου , ή σε σύνδεσμο στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος και αντίστροφα καθώς και μεταξύ των φορέων αυτών και η διάθεσή τους για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών για χρονικό διάστημα έως δύο (2) έτη, που μπορεί να παραταθεί για δύο (2) ακόμα έτη εφόσον υφίσταται υπηρεσιακή ανάγκη. Η Μετακίνηση διενεργείται με απόφαση του οικείου Δημάρχου μετά από αίτημα του φορέα. Με την απόφαση μετακίνησης καθορίζεται ο φορέας καταβολής των αποδοχών του προσωπικού που μετακινείται.»
 
Κατόπιν αυτών το Δ.Σ. Αποφασίζει ομόφωνα Την υποβολή αιτήματος στον Δήμο Χαλκιδέων για μετακίνηση προσωπικού βάσει Νόμου 4257/14 όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 93/14-04-2014 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών για χρονικό διάστημα έως δύο (2) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο (2) ακόμα έτη εφόσον υφίσταται υπηρεσιακή ανάγκη όπως ανωτέρω απεικονίζεται.

Δείτε την απόφαση και στο πρόγραμμα της ΔΙΑΥΓΕΙΑ: πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Ακολουθούν σε έγγραφα το περιεχόμενο της απόφασης που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2017:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA