Θαλασσινό Καρναβάλι: Δυο επιχειρήσεις μοιράστηκαν τα 40.000 ευρώ της Π.Ε. Εύβοιας - Με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό! (ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θαλασσινό Καρναβάλι: Δυο επιχειρήσεις μοιράστηκαν τα 40.000 ευρώ της Π.Ε. Εύβοιας - Με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Συνδιοργανωτής στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, παρουσιάστηκε η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας επειδή κατέβαλλε το ποσό των 40.000 ευρώ - Όπως θα δείτε, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε δύο επιχειρήσεις με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό...

Με προχειρότητα και αδιαφάνεια, συνεχίζοντας «κατά γράμμα» την προσφιλή τακτική της δημοτικής αρχής, ο Φάνης Σπανός διαχειρίστηκε τα 40.000 ευρώ με την μέθοδο της απευθείας ανάθεσης και χωρίς διαδικασία προκήρυξης και δημοσίευσης διαγωνισμού.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε δυο επιχειρήσεις με έδρα την Χαλκίδα και την Αθήνα.

Συγκεκριμένα:

- 24.800 ευρώ δόθηκαν στην εταιρεία Παύλου -Στεφάνου Ο.Ε. (Νεοφύτου 49, Χαλκίδα), για την παροχή φωτισμού, φωτιστικής και ηχητικής εγκατάστασης, στο χώρο που θα λάβουν μέρος οι εκδηλώσεις του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας.

- και 15.200 ευρώ στην επιχείρηση με την επωνυμία, Νασόπουλος Ιωάννης (Αιγάλεω Αττικής), για την παροχή υπηρεσιών κατασκευής τριών Θεματικών Απεικονίσεων θεϊκών μορφών, για τις εκδηλώσεις του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας, όπως αναφέρει η απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA