Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο 2χρονο αγοράκι που κατάπιε ναρκωτικό χάπι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο 2χρονο αγοράκι που κατάπιε ναρκωτικό χάπι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε την Τετάρτη (26-04-2017) ο Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε συνοικία της Χαλκίδας με θύμα ένα 2χρονο παιδί που κατάπιε ένα ναρκωτικό χάπι την ώρα που βρισκόταν μόνο του μέσα στο σπίτι...
 
ΒΙΝΤΕΟ
Δείτε το και στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 (πατήστε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δισκίο ήταν εκτός κουτιού και προφανώς το παιδί το πέρασε για καραμέλα. Οι γονείς έλειπαν εκείνη την ώρα και μόλις επέστρεψαν αντίκρυσαν σχεδόν λιπόθυμο το αγοράκι το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από κει στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Σημειώνεται ότι σε βάρος των γονιών ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ωστόσο συνελήφθη μόνο ο 35χρονος πατέρας καθώς η μητέρα κρίθηκε αναγκαίο να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Ώρες αγωνίας για 2χρονο αγοράκι που κατάπιε ναρκωτικό χάπι - Συνελήφθη ο πατέρας

Εύβοια: Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος 85χρονης στην Καστέλλα - Άναψε τη σόμπα και κάηκε ζωντανή! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Καστέλλα Ψαχνών: Τραγικός θάνατος 85χρονης - Άναψε τη σόμπα και κάηκε ζωντανή!

Χαλκίδα: Σοκάρει η «εισβολή» του αυτοκινήτου σε σπίτι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακρυκάπα: Συγκλονίζει ο μυστήριος θάνατος των αδερφών Αλαφάκη - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μίνι τυφώνας» σάρωσε την Εύβοια - Πλημμύρες και χάος στην Χαλκίδα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA