Με αυτό το τζιπ σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά άτομα στη Παραλία Κύμης - Συγκλονιστικές εικόνες! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με αυτό το τζιπ σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά άτομα στη Παραλία Κύμης - Συγκλονιστικές εικόνες! (ΦΩΤΟ)

Δείτε το μοιραίο τζιπ από το πολύνεκρο τροχαίο στη Κύμη που σόκαρε το πανελλήνιο - Η 5μελής παρέα επέστρεφε από διασκέδαση;

Click for more: Εύβοια: Πανελλήνιο σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στη Παραλία Κύμης - Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ήταν περίπου στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017) στην χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, όταν το Jeep Wrangler που οδηγούσε 31χρονος και στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην ακτή της θάλασσας και να χάσουν την ζωή τους τρία ατόμα που καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα του τζιπ.
Νεκροί είναι δύο άνδρες ηλικίας 30 & 38 αντίστοιχα, και μία 26χρονη κοπέλα, η μοναδική γυναίκα - επιβάτης, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του 31χρονου τραυματία.
 

Οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι. 

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν η 5μελής παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν θανάσιμα και «έφυγαν» άδοξα από τη ζωή:
Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά
Ο 30χρονος Γιάννης Κατσής
Ο 38χρονος Τάκης Καρατζής

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA