Πολύνεκρο τροχαίο: Ο Λιμενάρχης είχε προειδοποιήσει δημόσια τον Φάνη Σπανό ότι θα χαθούν ανθρώπινες ζωές στον «άθλιο» παραλιακό δρόμο της Κύμης - Δήλωνε αναρμόδιος ο Αντιπεριφερειάρχης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολύνεκρο τροχαίο: Ο Λιμενάρχης είχε προειδοποιήσει δημόσια τον Φάνη Σπανό ότι θα χαθούν ανθρώπινες ζωές στον «άθλιο» παραλιακό δρόμο της Κύμης - Δήλωνε αναρμόδιος ο Αντιπεριφερειάρχης!

Δημόσια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό είχε αποστείλει τον περασμένο Μάρτιο, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας, ο οποίος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον επικίνδυνο παραλιακό δρόμο της Κύμης που παραμένει σε «άθλια» κατάσταση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...

Ο Φάνης Σπανός είχε απαντήσει ότι είναι αναρμόδιος - αν και τον είδαμε πρόσφατα να φτιάχνει δρόμους σε άλλες περιοχές, όπως στην Αρτάκη-, και έριξε το μπαλάκι στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά και συγκριμένα το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017) έχασαν την ζωή τους τρία νεαρά άτομα στο συγκεκριμένο δρόμο.

Δείτε την επιστολή που είχε αποστείλει στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας:

Ο Ευθύμιος Βέτσικας αφού υπενθύμισε στον Φάνη Σπανό ότι αρμόδια για την συντήρηση και την αποκάτασταση του οδικού δικτύου είναι η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισήμανε στη συνέχεια τα εξής: 

"Μεγάλα προβλήματα ανακύπτουν από τη διάμβρωση της ακτογραμμής στο συγκεκριμένο αυτό τμήμα του οδικού δικτύου, αφού το εν λόγω κομμάτι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα ενώ οι συνεχείς ζημιές που υφίστανται απαιτούν την αμέριστη προσοχή των οδηγών προκειμένου να περάσουν αλώβητοι την συγκεκριμένη παραλιακή οδό" και καταλήγει: "Αν συνεχιστεί αυτή η καταστροφή του οδοστρώματος, η τυχόν αποκατάσταση από την υπηρεσία σας κ.Αντιπεριφερειάρχα φαντάζει τιτάνια αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι οριστική, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας". 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Επιστολή-«μαχαιριά» του Λιμενάρχη Κύμης προς τον Αντιπεριφερειάρχη για τον «άθλιο» δρόμο στην Πλατάνα - «Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές»

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός απάντησε στον Λιμενάρχη Κύμης για τον επικίνδυνο δρόμο στην Πλατάνα - «Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου»

Με αυτό το τζιπ σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά άτομα στη Παραλία Κύμης - Συγκλονιστικές εικόνες! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA