Βασιλικό: Φιλόζωοι απέτρεψαν το «λουκέτο» στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Χαλκίδας - Κακήν κακώς αποχώρησαν τα στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό: Φιλόζωοι απέτρεψαν το «λουκέτο» στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Χαλκίδας - Κακήν κακώς αποχώρησαν τα στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για μία ακόμη φορά, με συνοδεία αστυνομικών μετέβησαν στο Βασιλικό το πρωί της Τρίτης (01-08-2017) οι υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για να βάλουν «λουκέτο» στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Χαλκίδας που φιλοξενεί 130 σκυλιά και 70 γάτες, πολλά εκ των οποίων με σοβαρά προβλήματα υγείας και απαιτητικές θεραπείες...

Όπως θα δείτε επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους φιλόζωους και τον πρώην αντιδήμαρχο - νυν εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάση Τριανταφύλλου, ενώ απών ήταν ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίων, Γιώργος Γιογιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το πρόβλημα με τη λειτουργία του καταφύγιου έχει προκύψει μετά τις καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι επικαλούνται τον σχετικό Νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων του καταφυγίου από τα σπίτια τους, μιας και το πλησιέστερο σπίτι βρίσκεται στα 80 μέτρα.

Τελικά μετά από τη δυναμική παρέμβαση των φιλόζωων απετράπη προσωρινά το κλείσιμο του καταφυγίου.


Λίγο αργότερα ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο δήμος Χαλκίδας μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Εισαγγελία και την Αστυνομία βάζουν λουκέτο και βγάζουν στο δρόμο 200 σκύλους και γάτες. Μπροστά στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χαλκίδας Ζωή Χαϊνά ο υπεύθυνος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Αντώνης Πανούσης, δήλωσε ότι πρέπει να θανατωθούν όσα ζώα είναι άρρωστα και καλαζαρικά, ζώα τα οποία θα μπορούσαν να ζήσουν κάνοντας τις ανάλογες θεραπείες".


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαμός στο Βασιλικό: Οι Φιλόζωοι δεν άφησαν τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκιδέων να μπουν στο Καταφύγιο του Ζωοφιλικού Συλλόγου για να απομακρύνουν τα σκυλιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA