Απίστευτο κι όμως συνέβη! Συκοφαντεί και στοχοποιεί στο facebook ο έκθετος Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης (Παραγυιός) - Καρέ καρέ τι κοινοποίησε με το ψευδώνυμο «Vi Pagio» κατά δημοσιογράφου του EviaZoom και αντιδίκων του για την υπόθεση της 70χρονης στη Σκύρο η οποία έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση και αναφορά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Συκοφαντεί και στοχοποιεί στο facebook ο έκθετος Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης (Παραγυιός) - Καρέ καρέ τι κοινοποίησε με το ψευδώνυμο «Vi Pagio» κατά δημοσιογράφου του EviaZoom και αντιδίκων του για την υπόθεση της 70χρονης στη Σκύρο η οποία έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση και αναφορά! (ΦΩΤΟ)

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξαν τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) με τις σοβαρές καταγγελίες κατά του Εισαγγελέα Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη - Παραγυιού, αλλά και κατά άλλων Δικαστών της πόλης, για την υπόθεση της 70χρονης Ελένης Μανιάτη από τη Σκύρο που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι με παράνομες και ύποπτες μεθοδεύσεις τέθηκε σε «προσωρινή δικαστική συμπαράσταση», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της και να αντιμετωπίζει ακόμη και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης...

Τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τις αποκαλύψεις του EviaZoom.gr, ξεπερνούν τα πιο ευφάνταστα σενάρια και είναι αποδεδειγμένα, απολύτως αληθινά, με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, τα οποία σοκάρουν, αλλά επιβεβαιώνουν ταυτόχρονα τις παρελθούσες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη που αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς και τον Άρειο Πάγο, όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι μία μερίδα Εισαγγελέων και Δικαστών της Χαλκίδας βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και εκτελούν «συμβόλαια», με στόχο την εξόντωση και την φίμωση του δημοσιογράφου και του EviaZoom.gr, το οποίο έχει ενοχλήσει στο μέγιστο βαθμό την τοπική πολιτική, αστυνομική, εισαγγελική και δικαστική εξουσία.

Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη δημοσίευση του EviaZoom.gr, με τίτλο (Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης... (ΦΩΤΟ)), ακολούθησε εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα μία ανάρτηση, στη σελίδα του στο facebook. του δικηγόρου, Διονύση Ζλακώνη (σύζυγος της αντιδημάρχου ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη), στην οποία ο Διονύσης Ζλακώνης εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος ενός εκ των δύο προσωρινών δικαστικών συμπαραστατών της 70χρονης, και συγκεκριμένα του Στάθη Ζακυνθινού, και υπερασπίστηκε, στο επίμαχο κείμενο, με θέρμη τον Εισαγγελέα, Β. Βασιλάκη, γράφοντας ότι δήθεν το δημοσίευμα του EviaZoom περιλαμβάνει ψευδή στοιχεία και είναι πλήρως ανακριβές, όπου για να ρίξει περισσότερη «λάσπη», ανέφερε μάλιστα και το όνομα του Μ. Τσοκάνη (!), κατηγορώντας τον ότι δήθεν εξυπηρετεί φανερούς σκοπούς προσώπων που είναι διάδικοι στην υπόθεση και ασκούν ασφυκτική επιρροή στην Ελένη Μανιάτη για να της φάνε την περιουσία (!). Τόνισε επίσης ότι η 70χρονη δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία της (!), ότι ο Β. Βασιλάκης χάλασε το πάρτι που γινόταν (!), λέγοντας μάλιστα ότι η Ελένη Μανιάτη δεν κατέθεσε μήνυση κατά του Εισαγγελέα (!), αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δήθεν κατέθεσε μήνυση κατά του Εισαγγελέα».


Με την ανάρτηση αυτή δηλαδή στρεφόταν ευθέως κατά του EviaZoom, και του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τις έκνομες ενέργειες της Εισαγγελίας, δηλαδή του Μιχάλη Τσοκάνη.

Τα όσα αναφέρθηκαν σε αυτή την ανάρτηση του Διονύση Ζλακώνη, είναι αποδεδεδειγμένα συκοφαντίες, καθόσον το δημοσίευμα του EviaZoom.gr είναι απολύτως αληθές και αναφέρει το πραγματικό περιεχόμενο των καταγγελιών κατά του Εισαγγελέα, Βασίλη Βασιλάκη, οι οποίες είναι υπό διερεύνηση, ενώ ουδέποτε ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Τσοκάνης, είχε έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, πέραν της 70χρονης καταγγέλλουσας, Ελένης Μανιάτη, η οποία επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενά της, και του δημάρχου Σκύρου, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, του οποίου μάλιστα η δήλωση ήταν και στα υπέρ του Εισαγγελέα Βασιλάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη: «Είναι ψυχικά και διανοητικά υγιής. Θεωρώ όμως ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία της...».

Επίσης, ουδέποτε εστάλη στο EviaZoom.gr κάποια ανακοίνωση από άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση, ώστε να δημοσιευτεί η άποψή τους, διότι προφανώς δεν ήθελαν τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και των σκοτεινών πτυχών της.

Άλλωστε, τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του EviaZoom.gr, τα επιβεβαίωσε πλήρως και ο δικηγόρος της 70χρονης, Αντώνης Τσενές, ο οποίος τόνισε σε συνέντευξή του: «Μήνυση έχει κατατεθεί πράγματι από την κυρία Μανιάτη. Η μήνυση αφορούσε ως προς τον Εισαγγελέα, σε ηθική αυτουργία, σε παραβίαση οικιακού ασύλου και, αν θυμάμαι καλά, φθορές ξένης περιουσίας. Αυτό έγινε γιατί κάποιοι άνθρωποι, κατά την άποψη της κυρίας Μανιάτη, μπήκαν χωρίς εξουσία στα σπίτια της...». Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Τσενέ.

Η «προφητική» ανακοίνωση του EviaZoom.gr για «στενές» σχέσεις του Ζλακώνη και άλλων ατόμων με τον Εισαγγελέα Βασίλη Βασιλάκη, και η αποκάλυψη για την δράση του εν λόγω Εισαγγελέα στο Facebook, με το ψευδώνυμο «Vi Pagio»!

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις σοβαρές καταγγελίες της 70χρονης έβγαλε στην επιφάνεια και την «στενή» σχέση γνωστών προσώπων της Χαλκίδας με τον Εισαγγελέα, Βασίλη Βασιλάκη, τον οποίο υπερασπίστηκαν με κάθε τρόπο, κοινοποιώντας μάλιστα στη σελίδα τους στο facebook, την συκοφαντική ανάρτηση του δικηγόρου, Διονύση Ζλακώνη!

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ανάμεσα στα 29 περίπου άτομα που κοινοποίησαν αυτή την ανάρτηση, βρίσκεται και ο ίδιος ο Εισαγγελέας Χαλκίδας, Βασίλης Βασιλάκης, άλλιως «Vi Pagio» (!), κάτι που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, καθώς ο κ. Βασιλάκης είχε προλάβει να «μπλοκάρει» τα θιγόμενα πρόσωπα, που συκοφαντούνται στο κείμενο αυτό, με αποτέλεσμα εδώ και μέρες να μην μπορούν να δουν την κοινοποίηση και να έχουν πλήρη άγνοια ότι συκοφαντούνται και στοχοποιούνται με αυτό τον τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, μετά από ρεπορτάζ, επιβεβαιώθηκε, ότι ο Εισαγγελέας Χαλκίδας, Βασίλης Βασιλάκης - Παραγυιός, διατηρεί σελίδα στο facebook, με το ψευδώνυμο «Vi Pagio», και στις 17 Νοεμβρίου, και ώρα 9:35 μ.μ., κοινοποίησε ο ίδιος την συγκεκριμένη ανάρτηση του Διονύση Ζλακώνη στην σελίδα χρήστριας του facebook, ονόματι «Γεωργίας Χατζηδημητριάδου», η οποία τυγχάνει να είναι αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και να υπηρετεί ως φρουρός στα Δικαστήρια Χαλκίδας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την εν λόγω ανάρτηση να την έχει κοινοποιήσει και στη δική του σελίδα στο facebook, και πιθανόν και στις σελίδες άλλων χρηστών, ιδίως αστυνομικών. 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του Εισαγγελέα στο facebook:

Πατήστε πάνω στην εικόνα να δείτε όλη την ανάρτηση που κοινοποίησε:
https://2.bp.blogspot.com/-xYQYm_etgO4/WizwMrsnZ8I/AAAAAAACCvk/-zu5FzRfCZsn1p2xS4nFw-8oJtdbjS-rwCEwYBhgL/s1600/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%2599%25CE%2597%25CE%25A3%25CE%2597-%25CE%2592%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2597-%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2597.png

Με τις συγκεκριμένες ενέργειές του, όμως, ο κ. Βασιλάκης γνωρίζει ότι διαπράττει το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του δημοσιογράφου, Μιχάλη Τσοκάνη, αφού υιοθετεί το περιεχόμενο της ανάρτησης και την διαδίδει περαιτέρω, ενώ είναι εξόφθαλμο πλέον ότι θέτει τον εαυτό του εκποδών οποιασδήποτε υπηρεσιακής ενέργειας για την εν λόγω υπόθεση, λόγω μεροληψίας, εκτός των άλλων.
Η εικόνα με μια κατοικία που είναι αναρτημένη δημόσια στο προφίλ του και τα σχετικά σχόλια:

Παράλληλα, ανάμεσα στα άτομα που κοινοποίησαν την συκοφαντική ανάρτηση του Δ.Ζλακώνη, βρίσκεται ο δικηγόρος του Δήμου Χαλκιδέων, Νικόλαος Κασσαβέτης, ένας αστυνομικός του Α.Τ. Χαλκίδας, ονόματι, Ευριπίδης Τζιρτζιλής, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με εικόνες που έχει αναρτήσει στη σελίδα του, φέρεται να υποδηλώνει ότι κάνει και δεύτερη εργασία.




Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες, τοπικό έντυπο (φυλλάδα), φίλα προσκείμενο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και στους δικαστές, πήρε θέση για την υπόθεση μετά την αποκάλυψη του EviaZoom.gr και αποκάλεσε κοράκια τους αντίδικους του Εισαγγελέα Βασίλη Βασιλάκη, ενώ στο ίδιο τεύχος δημοσίευσε και φωτογραφία που απεικόνιζε να κάθονται μαζί τρεις Εισαγγελείς της Χαλκίδας, ένας από αυτούς ήταν ο Β.Βασιλάκης.

Προκοπίου, Μιχαλόπουλος, Βασιλάκης - Παραγυιός...

Μετά τα σοκαριστικά αυτά γεγονότα, και αφού η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, και ο κ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ως πειθαρχικώς προϊστάμενοι του Εισαγγελέα, Βασίλη Βασιλάκη, πληροφορηθούν και το αποτέλεσμα της δίκης επί της αιτήσεώς του να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση μιας 70χρονη καθόλα ψυχικά υγιής γυναίκα, πρέπει να επέμβουν υπηρεσιακά και πειθαρχικά, για την προστασία του Κύρους της Δικαιοσύνης, και την επικράτηση ηρεμίας στην Εισαγγελία και στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Το EviaZoom, και ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Τσοκάνης, μετά από αυτές τις εξελίξεις, και κατόπιν των έμμεσων απειλών που εδέχθη από Εισαγγελείς για να «κατεβάσει» την επίμαχη ανάρτηση, και την υλοποίησή τους με την ερήμην καταδίκη του για ότι είχε γράψει ότι κατά την επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας, το κλίμα ήταν ένθερμο, θα συνεχίσει το ρεπορτάζ, και θα αξιολογήσει τις επόμενες νομικές κινήσεις του.

Ήδη αναθέσαμε στον δικηγόρο, Γιάννη Απατσίδη, αφού μελετήσει τα στοιχεία, να αξιολογήσει εάν κατά του εν λόγω Εισαγγελέα, Βασίλη Βασιλάκη, συγκεκριμένων προσώπων, αστυνομικών, και συγκεκριμένων άλλων Εισαγγελέων, θα υποβληθούν μηνύσεις και αναφορές για πολύ σοβαρά ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα.

Μην λησμονήσουμε να αναφέρουμε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, κ. Δημήτριο Προκοπίου, και όχι μόνον, ότι το EviaZoom δεν φιμώνεται και δεν θα φιμωθεί ποτέ, όσες αθλιότητες κι εάν μεθοδευτούν εις βάρος μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA