Χαλκίδα: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος o γνωστός επιχειρηματίας Άγγελος Μιχελής για μη αδειοδότηση εργασιών στη Πλαζ «Αστέρια»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος o γνωστός επιχειρηματίας Άγγελος Μιχελής για μη αδειοδότηση εργασιών στη Πλαζ «Αστέρια»!

Στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας συνέλαβαν τον Άγγελο Μιχελή στις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (21-04-2018) για εργασίες που γίνονταν στη πλαζ «Αστέρια», χώρο που διατηρεί ως επιχείρηση ο γνωστός Χαλκιδέος επιχειρηματίας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, η οποία ανέφερε ότι γίνονται διάφορες εργασίες στη πλαζ «Αστέρια» χωρίς να έχει δοθεί η ανάλογη άδεια από τον ΟΛΝΕ, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο στελέχη του Λιμεναρχείου για να διενεργήσουν έλεγχο.
Παρόλο τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία, -που βρίσκονταν στο χώρο-, ότι οι εργασίες αυτές είναι νόμιμες και ότι υπήρχε άδεια, αυτή ωστόσο δεν χορηγήθηκε εκείνη την στιγμή στους Λιμενικούς, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Λίγη ώρα αργότερα ο Άγγελος Μιχελής αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Ο Άγγελος Μιχελής με τον Αντώνη Ρέμο από παλαιότερο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA