Εξαφάνιση Κολλιαδέλη εν πλω: «Κάτι συνέβη στο στρατόπεδο! Ο γιος μου δεχόταν πιέσεις...», λέει ο πατέρας του 23χρονου! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξαφάνιση Κολλιαδέλη εν πλω: «Κάτι συνέβη στο στρατόπεδο! Ο γιος μου δεχόταν πιέσεις...», λέει ο πατέρας του 23χρονου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφαντος παραμένει ο 23χρονος αγνοούμενος Τάκης Κολλιαδέλης που διέμενε στη πόλη της Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ την πρώτη ανάρτηση)...

Ο 23χρονος αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (28-06-2018) την ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή. 
«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο».

Ο πατέρας του 23χρονου, είπε, ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του ότι κάτι φοβόταν.

«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω». 

Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

«Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία συνεπιβάτη του, ο 23χρονος εθεάθη τελευταία φορά στο πλοίο λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA