ΜΟΛΟΤΩΦ & ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΜΟΛΟΤΩΦ & ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 23.15 του Σαββάτου στην οικία του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, στο λόφο του Στρέφη στην περιοχή των Εξαρχείων.
Άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο τριώροφου κτιρίου, όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κυρίου Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί τους και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.
Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, αλλά στο μεταξύ η φωτιά είχε κατασβεστεί, αφού προξένησε μικρές υλικές ζημιές.
Για τη νέα εμπρηστική ενέργεια διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.
Εμπρησμοί σημειώθηκαν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας σε πολλά σημεία της Αθήνας.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 φωτιά εκδηλώθηκε σε δυο μηχανήματα ΑΤΜ στο Βύρωνα, μετά από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού. Λίγη ώρα αργότερα δυο αυτοκίνητα λαμπάδιασαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή των Εξαρχείων.
Στις 2.30 φωτιά εκδηλώθηκε στα γραφεία της ΔΕΗ στο Μενίδι, μισή ώρα αργότερα τυλίχθηκαν στις φλόγες τα γραφεία της ΝΔ στη Δάφνη, ενώ στις 3.30 πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τράπεζα στα Κάτω Πατήσια.
Όλα τα συμβάντα ερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  

Δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου

«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με την επίθεση που έγινε στην πολυκατοικία όπου μένει ο αδερφός του.

Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία.

«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Πιστεύω ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει χωρίς εξαιρέσεις το γεγονός.Δεν μπορεί να διαχωρίζεται σε καλή και κακή η πολιτική βία. Δεν υπάρχει κακή βία. Πρέπει να εξοστρακίσουμε τη βία από την κοινωνία μας».
«Όλα αυτά είναι επικίνδυνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγόρησε για μετεμφυλιακά κηρύγματα ενώ εγώ ζήτησα απλά αποκήρυξη της κάθε μορφής βίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έκλεισε λέγοντας:
«Είναι απαράδεκτο να τρομοκρατείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA