Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Με το Π.Δ. αριθ. 100/5.6.2013 οριστικοποιείται η συγχώνευση των Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και η μεταφορά της έδρας τους από τη Χαλκίδα στη Λαμία.
Κι αυτό παρά τις «άοκνες» προσπάθειες των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών, των αυτοδιοικητικών αρχόντων και λοιπών παραγόντων, που τόσο καιρό συμπεριφέρονταν σαν να μοιράζουν χάντρες στους «ιθαγενείς», και  με  δήθεν  αγωνιστικές  δράσεις , ενώ το μόνο τους μέλημα ήταν να φτιάχνουν «μαξιλάρια» απέναντι στην αγανάκτηση των πολιτών της Εύβοιας και της τοπικής κοινωνίας στα Ψαχνά. Στο ίδιο προεδρικό διάταγμα αποφασίζονται συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολών και τμημάτων ιδιαίτερα στο ΤΕΙ Χαλκίδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και η Ν.Ε. Εύβοιας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους αγώνες των σπουδαστών ενάντια στην εκπαιδευτική αντιμεταρρύθμιση του σχεδίου Αθηνά, επιμένοντας ότι μόνο ένα ευρύτερο μέτωπο αγώνα, των σπουδαστών, των εκπαιδευτικών, της τοπικής κοινωνίας μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Σ’ αυτή τη γραμμή θα μείνουμε σταθεροί, επιφυλασσόμενοι εντός των προσεχών ημερών να τοποθετηθούμε διεξοδικότερα για το σύνολο των ρυθμίσεων που αφορούν το Τ.Ε.Ι. και τις επιπτώσεις τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA