ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ - ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Παντελίδης εδώ, Παντελίδης εκεί, πουθενά ο Παντελίδης..
Απίστευτα παρατράγουδα σημειώθηκαν στην προγραμματισμένη συναυλία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη το Σάββατο 24 Αυγούστου στην Ερέτρια.
Το Νησί των Ονείρων κατακλύστηκε από χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι όμως απόλαυσαν μόνο την Πάολα και οι γκρίνιες δεν άρχισαν να έρθουν.
Πολλοί κάνουν λόγο για γκάφα ολκής των διοργανωτών που διαφήμιζαν με έμφαση την δήθεν συμμετοχή του Παντελίδη με στόχο την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου και φυσικά περισσότερο κέρδος από τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι ακυρώθηκε η εμφάνιση του λόγω έφοδο του ΣΔΟΕ στην συναυλία που έγινε από τις 23.00 το βράδυ πριν την έναρξη.
Περισσότεροι από 4.500 θεατές γέμισαν την Ερέτρια το Σάββατο το βράδυ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Παντελή Παντελίδη με την Πάολα, αλλά στο τέλος η συναυλία κατέληξε σε φιάσκο.
Ο Παντελίδης δεν έδωσε το παρών και δεν τραγούδησε ποτέ, με αποτέλεσμα ο κόσμος να γκρινιάζει και αρκετοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν, παρόλο την εκπληκτική εμφάνιση της Πάολα που ξεσήκωσε το κοινό για έξι ολόκληρες ώρες.
Διοργανωτές της συναυλίας ήταν η διοίκηση αθλητικού σωματείου της περιοχής, οι οποίοι διαφήμισαν μέγιστα την συμμετοχή του τραγουδιστή στην συναυλία (φώτο), κάτι που προκάλεσε την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου.
Πολλοί κάνουν λόγο για γκάφα ολκής των διοργανωτών με στόχο το μεγαλύτερο κέρδος από τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι ακυρώθηκε η εμφάνιση του Παντελίδη, λόγω του ΣΔΟΕ, που βρέθηκε από τις 23.00 το βράδυ στην συναυλία πριν την έναρξη και ξεσκόνισε εισιτήρια, συμβόλαια και αν έχουν κοπεί αποδείξεις στα τραπέζια.
Η eviazoom επικοινώνησε με τους διοργανωτές και η επίσημη απάντηση του Προέδρου είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά για την Κύπρο και ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στην συναυλία...

ΔΕΙΤΕ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ! ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ΦΩΤΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA