ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - Ν.ΜΙΧΟΣ : ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ! ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - Ν.ΜΙΧΟΣ : ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ! ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αναβλήθηκε η δίκη των 3 Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στην Χαλκίδα για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013
Κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας δεν ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων
Άνδρες των ΜΑΤ έφθασαν από την Αθήνα για να καταθέσουν στο Δικαστήριο
Ο Βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος μίλησε για στημένη δίκη! ενώ χαρακτήρισε άξιους τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας και τον Διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα."Έκαναν πάρα πολύ καλά την δουλειά τους..., είναι Άξιοι"

ΒΙΝΤΕΟ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου τελικά η σημερινή δίκη των 3 Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν την Παρασκευή (20/9) εξω από τα γραφεία της ΧΑ στην Χαλκίδα και λίγα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας με κοντάρια, ασπίδες κ.λ.π.
Άνδρες των ΜΑΤ έφθασαν από την Αθήνα για να καταθέσουν στο Δικαστήριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας Δικηγόρος της Χαλκίδας δεν θέλησε να υπερασπίσει τους Χρυσαυγίτες, κάτι που εξόργισε τον Βουλευτή Νίκο Μίχο, ο οποίος ζήτησε από τους Δικαστές την ολιγοήμερη αναβολή της δίκης, για να αναλάβουν την υπερασπιτική τους γραμμή δικηγόροι της Αθήνας, κάτι που αρχικά δεν έγινε δεκτό.
Ο Νίκος Μίχος με έντονο ύφος τόνισε στην eviazoom ότι πρόκειται για στημένη δίκη και θα γίνουν από τον ίδιο μηνύσεις για κακοδικία, ενώ κατηγόρησε ξανά τα ΜΑΤ ακόμα και για ψέκασμα σε ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο των επεισοδίων.
Επίσης υπερασπίστηκε με πάθος τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας αλλά και τον Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευά Γάτο, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA