Ολυμπιακός - Ίκαρος Χαλκίδας 99-61! Σημασία έχει το ταξίδι (Φώτο) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Ίκαρος Χαλκίδας 99-61! Σημασία έχει το ταξίδι (Φώτο)

Ο Ίκαρος Χαλκίδας γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 99-61 στην 3η «στροφή» της Α1
Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ίκαρο στο άδειο από φιλάθλους ΣΕΦ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κουβαλούν από την περσινή σεζόν μία ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να φθάσουν στη νίκη, «καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς το ροζ φύλλο (41-24 στο 15, 59-32 στο ημίχρονο).
Από την ομάδα της Χαλκίδας ξεχώρισε ο Ιβάν Άσκα με 17 πόντους, δέκα ριμπάουντ, δύο κοψίματα και ένα κλέψιμο.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής, ο Ίκαρος Χαλκίδας δεν είχε λύσεις απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και το τελικό +38 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. 
Όπως είπε και στις δηλώσεις του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ήταν ένα πολύ καλό μάθημα και για τα νέα παιδιά και για τους ξένους να καταλάβουν τι εστί Ελληνικό Πρωτάθλημα και διαφορά δυναμικότητας! 
Η αναμέτρηση πάντως, μεταδόθηκε τηλεοπτικά και όποιος την παρακολούθησε είχε την ευκαιρία να δει όμορφες φάσεις, να πάρει μια «γεύση» του φετινού Ικάρου Χαλκίδας και να περάσει συγχρόνως μερικές ευχάριστες στιγμές πριν από την Σαββατιάτικη… έξοδό του.

Δεκάλεπτα: 27-14, 59-32, 78-45, 99-61.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 8 (2), Λο 7 (1), Ντάντστον 15, Σπανούλης 4, Περπέρογλου 22 (1), Παπαπέτρου, Σλούκας 15 (3), Σίμονς 5, Λοτζέσκι 9 (1), Πρίντεζης 4, Αγραβάνης 7, Κατσίβελης 3.
Ίκαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στρναντ 6, Γκόβενς 11, Παπανικολόπουλος 6, Άσκα 17, Μανολόπουλος, Σάτον 6, Γκαγκαλούδης 9 (1), Σπανός, Μπορόβνιακ, Τολιόπουλος, Μπεκ 6, Μπέμπης.

Δείτε Φωτογραφίες



Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA