Εύβοια : Θρήνος και σπαραγμός για την 28χρονη δασκάλα που βρέθηκε νεκρή από τη θεομηνία στη Ρόδο! - Φώτο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια : Θρήνος και σπαραγμός για την 28χρονη δασκάλα που βρέθηκε νεκρή από τη θεομηνία στη Ρόδο! - Φώτο

Aποκλειστικό - καταχώρηση : 9.45.05
Το πτώμα της νεαρής δασκάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 07.00 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Ιαλυσού κοντά στην Κρεμαστή.
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 28χρονη Αναστασία που έφυγε πριν από λίγους μήνες με απόσπαση για Ρόδο 
Ήταν σήμερα στις 7 περίπου το πρωί στην περιοχή Κρεμαστή όταν οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα της 28χρονης δασκάλας, η οποία ήταν αγνοούμενη από εχτές το απόγευμα.
Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή και όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το αυτοκίνητό  τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν. 
Στην φωτογραφία βλέπετε το 1ο δημοτικό σχολείο όπου πέρσι ήταν αναπληρώτρια δασκάλα. Η 28χρονη δασκάλα δίδασκε τους μαθητές των Ψαχνών πριν φύγει για Ρόδο
Ο τελευταίος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα, ενώ αγνοείται ακόμα ο συνάδελφος της 28χρονης.
Η είδηση του θανάτου της νεαρής δασκάλας βύθισε σε πένθος τα Ψαχνά, από όπου κατάγεται και κατοικούσε όλα αυτά τα χρόνια με την μητέρα της και τα τρία αδέρφια της.
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνιδι στην 28χρονη Αναστασία, αφού έφυγε από το 1ο Δημοτικό σχολείο των Ψαχνών πριν από λίγους μήνες με απόσπαση στη Ρόδο, αλλά εκεί την περίμενε ο θάνατος.

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την θεομηνία της Ρόδου


Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA