Εύβοια : Η ΟΠΚΕ ξημεροβραδιάζεται στους δρόμους και τα "τζιμάνια" της Ασφάλειας Χαλκίδας κάνουν κλάμπινγκ με γκόμενες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια : Η ΟΠΚΕ ξημεροβραδιάζεται στους δρόμους και τα "τζιμάνια" της Ασφάλειας Χαλκίδας κάνουν κλάμπινγκ με γκόμενες!

Την ώρα που η ΟΠΚΕ έκανε σαρωτικούς ελέγχους μέσα στη μαύρη νύχτα, αστυνομικοί - αρχιφύλακες της Ασφάλειας Χαλκίδας τα έπιναν και χόρευαν με γκόμενες σε κλαμπ της Χαλκίδας.
Δίνουμε σημασία στη πράξη τους αυτή, διότι αυτό δεν έχει γίνει μία φορά, αλλά επανειλημμένα, την στιγμή που δεκάδες υποθέσεις (ληστείες, βιασμοί κ.λ.π.) της Ασφάλειας δεν έχουν κλείσει και οι δράστες αλωνίζουν ελεύθεροι.
Το θράσος τους είναι μεγάλο αφού ανάμεσα τους βρίσκονται και αστυνομικοί που κατηγορούνται και ελέγχονται από τους "αδιάφθορους" των εσωτερικών υποθέσεων, με σοβαρές κατηγορίες όπως (ναρκωτικά, χρυσή αυγή, λαθραία τσιγάρα, κ.α.).
Είναι από τα χούγια που δεν κόβονται και στην προκειμένη περίπτωση τεράστια ευθύνη έχει και ο αποτυχημένος τέως Διοικητής της Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευάς Γάτος, ο οποίος "ξηλώθηκε" πριν λίγους μήνες για τα κατορθώματα του με την Χρυσή Αυγή.
Το eviazoom θα δημοσιεύσει σε νεότερη ανάρτηση, αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις "δεμένες" δικογραφίες των αδιάφθορων...
Η ΟΠΚΕ Εύβοιας όπως αναφέραμε στην αρχή, πρωτοπορεί στους σαρωτικούς ελέγχους κατά του εγκλήματος, κάτι που έχει εκτιμηθεί και από τους πολίτες.
Είναι η μοναδική υπηρεσία της Αστυνομίας που θα συναντήσει κάποιος στους δρόμους της Χαλκίδας, μετά τα μεσάνυχτα, τις δύσκολες ώρες δηλαδή, που το έγκλημα καιροφυλακτεί.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι ομάδες Α΄ και Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας, είναι οι πιο αποτελεσματικές στη Στερεά Ελλάδα, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι επιλέχθηκαν και στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, σε βουνά και ποτάμια ( Ηγουμενίτσα κ.α. ), για να εντοπιστούν ο Κόλα και οι υπόλοιποι κακοποιοί δραπέτες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA