Άρτα: Στον εισαγγελέα ο δάσκαλος που έβαλε μαθητές να πλακώσουν στα χαστούκια άτακτο παιδί! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άρτα: Στον εισαγγελέα ο δάσκαλος που έβαλε μαθητές να πλακώσουν στα χαστούκια άτακτο παιδί!

Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, ενώ ο δάσκαλος συνελήφθη - Σκηνές απείρου κάλλους στην τάξη του δημοτικού σχολείου...
Σοκ στην κοινή γνώμη της πόλης και όχι μόνο, προκαλούν τα όσα συνέβησαν σε σχολική αίθουσα της Άρτας.
Δάσκαλος με… ανατρεπτικές εκπαιδευτικές αντιλήψεις και πρακτικές έστειλε με δική του υπαιτιότητα στο νοσοκομείο (!) έναν μαθητή, ενώ ο ίδιος κρατείται από χθες το μεσημέρι (21/1) στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Το «θέατρο του παραλόγου» ξεκίνησε, όταν ο εν λόγω εκπαιδευτικός έβαλε τους υπόλοιπους μαθητές του να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους, επειδή ο τελευταίος ήταν άτακτος!
Ο εκπαιδευτικός σκέφτηκε να λύσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το ζωηρό παιδάκι «εκ των έσω», δηλαδή ζητώντας τη συνδρομή των ίδιων του των συμμαθητών!
Τι ακριβώς έκανε; Ανέθεσε στους υπόλοιπους μαθητές, να περνούν ένας - ένας μπροστά απ' την έδρα όπου είχε ακινητοποιήσει τον μαθητή και να τον χαστουκίζουν με όλη τους τη δύναμη.
Τα παιδιά… άκουσαν τον δάσκαλό τους και ο μικρός μαθητής δέχτηκε τόσα χαστούκια, σε σημείο που διαπιστώθηκαν τραύματα.
Σύμφωνα με το epirusday.gr, ο μικρός μαθητής ανέφερε το γεγονός στη μητέρα του, η οποία τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Άρτας.
Η ιατρική γνωμάτευση ανέφερε πως ο μικρός μαθητής φέρει σοβαρά τραύματα…
Το αμέσως επόμενο βήμα της μητέρας ήταν να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, άνδρες του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.
Ο 50χρονος δάσκαλος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Καλά πληροφορημένες πηγές, πάντως, αναφέρουν πως ο ίδιος δάσκαλος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν και για αντίστοιχο περιστατικό…

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA