Κύμη: Ποδαρικό με φινάλε για τον Γυμναστικό και ευκαιρία για θέαμα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη: Ποδαρικό με φινάλε για τον Γυμναστικό και ευκαιρία για θέαμα!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης υποδέχεται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι τον Παπάδο Γέρας, σε ένα ματς που έχει μια κάπως παράδοξη συγκυρία.
Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο ματς της ομάδας για το 2014 αλλά και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς την επόμενη εβδομάδα οι κουμιώτες έχουν ρεπό.
Είναι μεγάλη πρόκληση για τον Γυμναστικό να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να παραμείνει αήττητος σε όλη την πρώτη φάση, αλλά και να παρουσιάσει μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ώστε να ευχαριστηθούν θέαμα οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Νίκος Μαρίνος».
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Παπάδος Γέρας» είναι αθλητικό σωματείο με έδρα τον Παπάδο της Λέσβου. Ιδρύθηκε το 1996 και έχει προλάβει να σημειώσει πολλές επιτυχίες σε τοπικό επίπεδο, καθώς έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Λέσβου. Συμμετείχε για πρώτη φορά στην Γ΄Εθνική την σεζόν 2010-11, όπου όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό.
Φέτος επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες, αλλά μέχρι στιγμής έχει πολύ άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα.
Μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον τελευταίο ΒΑΟΛ.
Αποτέλεσμα των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων ήταν οι διαδοχικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η σεζόν άρχισε με προπονητή τον Γιώργο Καραμβάλη και βοηθό τον Στρατή Αλμπάνη, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν και στην θέση τους ανέλαβαν ως τεχνικό δίδυμο οι Δημήτρης Βογιατζής και Γιώργος Μάγειρας.
Ούτε αυτοί όμως κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα των Μυτιληνιών και στην ομάδα επέστρεψε ο Στρατής Αλμπάνης, ως πρώτος προπονητής αυτήν την φορά.
Η βαθμολογία, οι στατιστικοί αριθμοί και αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και ότι η ομάδα της Κύμης θα έχει εύκολο έργο την Κυριακή.
Ο Παπάδος όμως ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό τον κάνει επικίνδυνο αντίπαλο.
Πάντως, είναι στο χέρι του Γ.Σ Κύμης να παρουσιάσει σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει χωρίς άγχος και κούραση το δέκατο σερί ροζ φύλλο αγώνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA