Αρτάκη: Πυροσβέστης απειλούσε να βάλει «φωτιά» στο γάμο 39χρονης! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Πυροσβέστης απειλούσε να βάλει «φωτιά» στο γάμο 39χρονης! ΦΩΤΟ

Ο 40χρονος πυροσβέστης κατηγορείται για εκβιασμό και δωροδοκία εις βάρος 39χρονης παντρεμένης γυναίκας.
Της ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει, τις εξωσυζυγικές της σχέσεις, στον άνδρα της.
Η περίεργη υπόθεση ολοκληρώθηκε σήμερα (10/3), με τον 40χρονο να μένει τελικά ελεύθερος, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί, ενώ υπέβαλε μήνυση εις βάρος της 39χρονης για ψευδή καταμήνυση.
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο (8/3) στις 16.00 το απόγευμα, όταν η 39χρονη πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τον 40χρονο πυροσβέστη, ότι το τελευταίο τετράμηνο, της απέσπασε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ (τμηματικά), για μία υπόθεση πυρκαγιάς σε επίχείρηση, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως ανέφερε, η 39χρονη Χαλκιδέα ήταν μαζί με τον επιχειρηματία την ώρα της φωτιάς στο μαγαζί, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο 40χρονος που ήταν και ο ανακριτικός υπάλληλος της συγκεκριμένης πυρκαγιάς και άρχισε να της ζητάει χρήματα, για να μην την προδώσει στον άνδρα της!
Η 39χρονη υπέκυψε αρχικά στον εκβιασμό, μέχρι που της ζητήθηκε το επιπλέον ποσό των 6.000 ευρώ και τότε αποφάσισε να μιλήσει στην Ασφάλεια, όπου στήθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του πυροσβέστη.

Έτσι το Σάββατο το απόγευμα, η 39χρονη συναντήθηκε μαζί του στη Χαλκίδα, μετά από τηλεφώνημα και τον έπεισε να πάνε με το αυτοκίνητο του στην Αρτάκη, για να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας, που βλέπουμε στην φωτογραφία.
Μόλις έφθασαν, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και μόλις ξαναγύρισε από την τράπεζα του πέταξε στο κάθισμα έναν φάκελο με προσημειωμένα 700 ευρώ και έφυγε, με τους αστυνομικούς να μπουκάρουν ξαφνικά στο ΙΧ και να συλλαμβάνουν τον 40χρονο πυροσβέστη.

Ο υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και αρνήθηκε τον εκβιασμό και την δωροδοκία, κάνοντας λόγο για σκευωρία.
Πριν μπει στο κρατητήριο υπέβαλλε μήνυση εναντίον της 39χρονης για ψευδή καταμήνυση, αλλά δεν συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Τελικά, ο 40χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον κ.Εισαγγελέα και αφέθηκε ελέυθερος μέχρι την Τετάρτη 12 Μαρτίου, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA