Εύβοια: Κλειστά τα φαρμακεία μέχρι την Κυριακή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Κλειστά τα φαρμακεία μέχρι την Κυριακή!

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Εύβοιας αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργία διαρκείας, από αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 30 Μαρτίου... 
"Κύριε Βουλευτές σταθείτε στο ύψος σας και οι φαρμακοποιοί της Ευβοίας δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Όπως και δε θα ξεχάσουμε ποτέ όσους μας πρόδωσαν."
Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από σήμερα οι φαρμακοποιοί, καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν τήρησε τις υποσχέσεις της και τελικά οι πορτάσεις της τρόικας υιοθετούνται αλλά με ...λαίτ τρόπο. 
Χθες, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Εύβοιας συνεδρίασε εκτάκτως στο ξενοδοχείο Παλίρροια και αποφάσισε με ψηφοφορία, να συμμετέχει στην απεργία, κατεβάζοντας ρολά από αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 30 Μαρτίου, που είναι η ημέρα που θα ψηφιστούν τα μέτρα. 
Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Εύβοιας, Στράτος Καρλατήρας τόνισε στο eviazoom, ότι κατεβάζουν ρολά από αύριο μέχρι και την Κυριακή, διότι είναι η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφοφορία στην βουλή και αναλόγως με το αποτέλεσμα, θα κινηθούν στην συνέχεια, όπως είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα εφημερεύουν τα φαρμακεία ανά τρεις ώρες στην Εύβοια, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση - επιστολή προς τους βουλευτές και τους ζητάνε να μην ψηφίσουν τα μέτρα :
"Αγαπητοί κ. Βουλευτές ,
Οι φαρμακοποιοί της Ευβοίας, όπως και όλης της χώρας έχουν πληρώσει με το αίμα τους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Πολλοί από αυτούς εχουν ήδη κλείσει ή είναι στα πρόθυρα του κλεισίματος των φαρμακείων τους και της οικονομικής καταστροφής τους.

Τα περισσότερα από αυτά τα δεχθήκαμε προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας και στην προσπάθεια για ανόρθωση της οικονομίας της. Και συμβάλλαμε τα μέγιστα.

Κ. κ. Βουλευτές, οι μάσκες έχουν πέσει. Η τρόικα και οι υπουργοί της κυβέρνησης σας ζητούν να νομοθετήσετε, όχι για να «σωθεί η χώρα» αλλά για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες τόσο για τους φαρμακοποιούς, όσο και για την κοινωνία.

Κ. κ. Βουλευτές, έχετε εκλεγεί από το λαό για το λαό. Είμαστε οι ψηφοφόροι σας, είμαστε η κοινωνία που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε. Η τρόικα, προσπαθεί να ολοκληρώσει την «καταστροφή» της κοινωνίας και της παράδοσης των πάντων στην πλουτοκρατία και το μεγάλο κεφάλαιο. Δεν είναι τυχαίο που στην επικαιρότητα είναι τα τρία βασικά ήδη καθημερινής ανάγκης και ανελαστικής ζήτησης, δηλ το γάλα, το ψωμί και τα φάρμακα.

Μην ενδίδετε στον εκβιασμό. Σταθείτε στο ύψος σας και οι φαρμακοποιοί της Ευβοίας δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Όπως και δε θα ξεχάσουμε ποτέ όσους μας πρόδωσαν."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA