ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1: Μοιραίος ο Κρητικός! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1: Μοιραίος ο Κρητικός! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήρθε ισόπαλος στην έδρα του με την Καλλιθέα και η επόμενη - τελευταία αγωνιστική με τον Φωστήρα στον Ταύρο, είναι τελικός για τους Ψαχνιώτες, καθώς ακόμα και με ισοπαλία, εξασφαλίζουν μία θέση στα πλεί οφ για την άνοδο στη Super League.

ΒΙΝΤΕΟ
 
Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με τον Χαϊκάλη στο 22΄ και η ισοφάριση για τον Ηρακλή ήρθε στο 53, με τον Κρητικό, ο οποίος ήταν και ο μοιραίος παίκτης του αγώνα, καθώς στο 93΄ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-1.
Έτσι, όλα θα κριθούν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League, όπου θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα για τις ομάδες που θα εξασφαλίσουν τις θέσεις των πλέι οφ, για την άνοδο στη Super League.
Ο Ηρακλής Ψαχνών θα παίξει εκτός έδρας με τον Φωστήρα, ο οποίος θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Ψαχνιώτες θα είναι ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία.
 Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής, ο Παναιγιάλειος  κράτησε τη σημαντική ισοπαλία με τον Φωστήρα και ταυτόχρονα κέρδισε και το πλεονέκτημα για την διατήρηση της πολύτιμης τέταρτης θέσης, αφού ο «Φονέας» δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 απ’ το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο.
Στην εκπνοή του ματς με τον Αστέρα Μαγούλας τα Χανιά «κλείδωσαν» το δικό τους εισιτήριο για της προνομιούχες θέσεις που θα κρίνουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Βιγιαρέχο, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Τσούτσης, Μπουμάλ, Οχάντζα, Κρητικός.
Καλλιθέα (Σ. Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Λεβάντης, Πίκολο, Μπριλάκης, Ποζίδης, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Φαμπρίς, Γκαλάν, Ρόχας, Χαϊκάλης.

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής Football League, ( Νότιος όμιλος)
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1-1
Χανιά - Αστέρας Μαγούλας 1-0
Φωστήρας - Παναιγιάλειος 0-0
Παναχαϊκή - Βύζας Μεγάρων 3-0
Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Επισκοπή - Πανηλειακός 1-0
Φωκικός - Γλυφάδα 2-1 

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί
1 Ολυμπιακός Βόλου 53
2 Χανιά 47
3 Ηρακλής Ψαχνών 44
4 Παναιγιάλειος 43
5 Φωστήρας 43
6 Καλλιθέα 38
7 Παναχαϊκή 37
8 Αχαρναϊκός 37
9 Φωκικός 36
10 Επισκοπή 33
11 Πανηλειακός 32
12 Αστέρας Μαγούλας 24
13 Γλυφάδα 9
14 Βύζας Μεγάρων 8
Επόμενη - τελευταία αγωνιστική
Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα - Χανιά
Παναιγιάλειος - Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας - Φωκικός
Πανηλειακός - Αχαρναϊκός
Γλυφάδα - Παναχαϊκή
Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Βόλου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA