Χαλκίδα: Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΟΚ FM; ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΟΚ FM; ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν επισκεφτεί τη Χαλκίδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους εθελοντές και τους φίλους του κόμματός του, την Κυριακή 23 Μαρτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στο ΣΟΚ FM Morning Show, από τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελένη Φούρλη, που …. ΣΟΚαραν κυριολεκτικά το «Ποτάμι»

ΒΙΝΤΕΟ
Με την ικανοποίηση των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δίνουν στο «Ποτάμι» 10% και την αποδοχή που δείχνει ο κόσμος στο πολιτικό του εγχείρημα, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε πως δίνει στον εαυτό του μια 8ετία, αφού δεν σκοπεύει να γίνει επαγγελματίας πολιτικός, δημιουργώντας «κλίκα».
Αντίθετα, σκοπός του είναι να το «Ποτάμι» να παρασύρει κι άλλους νέους ανθρώπους, που έχουν δύναμη στη ζωή τους, τα χέρια και το μυαλό τους, να ασχοληθούν, να μπουν μπροστά στην πολιτική και να δημιουργήσουν την αλλαγή που θα κάνει τη χώρα μας, όμορφη.
Αυτό που έχει ανάγκη όλος ο κόσμος.
Ο κόσμος που στην ουσία προκάλεσε τη σύσταση του κόμματος από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αυτή την εποχή συνομιλεί μαζί του ανά την Ελλάδα με ένα σακίδιο στην πλάτη και κύριο στόχο να δούμε όλοι τα προβλήματα με ρεαλισμό και επανάσταση.
«Μαγικές λύσεις δεν έχω, όμως υπάρχει διέξοδος, αρκεί να πιστέψουμε στην αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος μας».
Ακούστε τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη, που έγινε την Παρασκευή 21 Μαρτίου, στο Γιώργο και την Ελένη!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA