Χαλκίδα: Απειλήθηκε με έξωση ο Κώστας Μαρκόπουλος και μετακόμισε! Χρωστούσε 6 ενοίκια του πολιτικού γραφείου του! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Απειλήθηκε με έξωση ο Κώστας Μαρκόπουλος και μετακόμισε! Χρωστούσε 6 ενοίκια του πολιτικού γραφείου του! ΦΩΤΟ

Ο 88χρονος ιδιοκτήτης του γραφείου στη Χαλκίδα, κινήθηκε δικαστικά εναντίον του Κώστα Μαρκόπουλου, για μη καταβολή ενοικίων, ύψους 3.500 ευρώ και ο βουλευτής μετακόμισε πριν ξεκινήσει η διαδικασία έξωσης.
Η απάντηση του Κώστα Μαρκόπουλου
"Εγώ δεν εκβιάζομαι, μου ζήτησε ξαφνικά αύξηση ενοικίου και σηκώθηκα και έφυγα.."
Σάλο προκάλεσε στη Χαλκίδα, η επεισοδιακή μετακόμιση του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου πριν λίγες ημέρες, από το πολιτικό του γραφείο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 8, στο κέντρο της Χαλκίδας.
Η αντιπαράθεση με τον 88χρονο ιδιοκτήτη του πολιτικού του γραφείου, ξεκίνησε πριν δύο μήνες, όταν ο 88χρονος, έστειλε εξώδικο στον βουλευτή, για μη καταβολή μισθωμάτων και πριν λίγες ημέρες βγήκε δικαστική απόφαση, αναγκάζοντας τον Κώστα Μαρκόπουλο να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει από το διαμέρισμα.
Το δικαστήριο εξέδωσε διαταγή πληρωμής εναντίον του Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος δεν είχε πληρώσει 6 ενοίκια, συνολικού ποσού 3.500 ευρώ και στις 19 Μαρτίου το πρωί, μετακόμισε σε άλλο γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 40.
Σύμφωνα με συνεργάτες του βουλευτή, ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε ανακαινίσει το γραφείο με δικά του χρήματα και είχε συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να μην πληρώσει τα ενοίκια, κάτι που δεν τήρησε ο τελευταίος.
Το eviazoom επικοινώνησε με τον Βουλευτή, ο οποίος υποστήριξε : " Εγώ δεν εκβιάζομαι, μου ζήτησε αύξηση ενοικίου 700 ευρώ το μήνα και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχω λεφτά για πέταμα. Βρήκα γραφείο λίγα μέτρα μακριά, με τα ίδια τετραγωνικά σε χαμηλότερη τιμή και μετακόμισα, όπως θα έκανε ο καθένας".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA