Αγία Άννα: Χειροπέδες σε 67χρονη υπάλληλο για παράνομη πώληση κροτίδων! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αγία Άννα: Χειροπέδες σε 67χρονη υπάλληλο για παράνομη πώληση κροτίδων! ΦΩΤΟ

Την "πλήρωσε" η 67χρονη υπάλληλος του καταστήματος, ενώ ο 34χρονος ιδιοκτήτης αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς δεν έχει και την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.
Κατά την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου κατασχέθηκαν συνολικά 2.100 κροτίδες και 1.856 παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων.
Συνελήφθη, χθες (12-4-2014) το πρωί στην Αγία Άννα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνη, μία 67χρονη, η οποία κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, μετά την πραγματοποίηση αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα με είδη δώρων, συνελήφθη η 67χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να διαθέτει προς πώληση:
· 2.100 κροτίδες και
· 1.856 παιδικά αθύρματα,
διαφόρων τύπων, τα οποία και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε και την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια αρχή.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, εν όψει των εορτών του Πάσχα, για την αποτροπή της παράνομης εμπορίας και διάθεσης πυροτεχνικών ειδών, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA