ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη επιχείρηση στην Εύβοια για επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό! Πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και δεν επέστρεψε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη επιχείρηση στην Εύβοια για επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό! Πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και δεν επέστρεψε!

Ο Αλβανός, που θεωρείται από την Αστυνομία επικίνδυνος κακοποιός, πήρε άδεια από τις φυλακές και έπρεπε να δίνει το παρών στη Χαλκίδα. Αντί για αυτό, εκείνος... εξαφανίστηκε!
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, για τον 40χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2014!
Είχε καταδικαστεί, σε 17χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες ενώ ήταν η τέταρτη 9ημερη άδεια που έλαβε, με προορισμό όπως είχε πει, την Εύβοια.
Άμεσα ενημέρωθηκαν οι φυλακές και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, καθώς ο Αλβανός είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας ενώ έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.
Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του, καθώς θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός...

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA