Κύμη: Η ανακοίνωση - καταγγελία του Λουκά Παππά για τον Αλέξανδρο Θεοδώρου! Δείτε τι λέει ο διαχειριστής του KIMANEWS | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη: Η ανακοίνωση - καταγγελία του Λουκά Παππά για τον Αλέξανδρο Θεοδώρου! Δείτε τι λέει ο διαχειριστής του KIMANEWS

Ο Λουκάς Παππάς, κατήγγειλε στο eviazoom αλλά και μέσα από το site του (kimanews), ότι ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Θεοδώρου, τον έδιωξε από το γήπεδο «Νίκος Μαρίνος» λόγω της κόντρας που έχει ο τελευταίος με τον δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά..
Την καταγγελία την είχε κάνει και από το site του, λίγο μετά το περιστατικό.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον κ.Θωμά, Λουκά Παππά, το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2013, όταν είχε πάει να καλύψει τον αγώνα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης στο κλειστό «Νίκος Μαρίνος» και από τότε δεν έχει ξαναπατήσει στο γήπεδο.

"Προς μεγάλη μου έκπληξη και ενώ ετοιμαζόμουν να καλύψω δημοσιογραφικά το παιχνίδι, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θεοδώρου μου ζήτησε να αποχωρήσω από το χώρο, γιατί όπως είπε, δεν ήθελε να κάθομαι στο χώρο του γηπέδου..., ενώ δίπλα στον κ.Θεοδώρου βρίσκοταν εκείνη την στιγμή οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουτσελίνης (evianews) και Έφη Ντίνη, όπου μεταξύ τους έχουν, όπως ξέρετε τις καλύτερες σχέσεις... 
Ο κ. Θεοδώρου με έδιωξε, επειδή συνεργάζομαι χρόνια με τον κ.Θωμά, με τον οποίο έχει πολιτική κόντρα... Δυστυχώς έχει μπλέξει την πολιτική με τον αθλητισμό..
Εγώ αμέσως αποχώρησα από το γήπεδο, γιατί μια τέτοια απόφαση με πρόσβαλε προσωπικά και από τότε δεν έχω ξαναπατήσει στο γήπεδο, για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης.", είπε στο eviazoom, (παρουσία μαρτύρων) ο Λουκάς Παππάς.

Μάλιστα ο Λουκάς Παππάς είχε αναφέρει το περιστατικό και στο site του, που είναι διαχειριστής "kimanews". Δείτε τι είχε αναφέρει στο δημοσίευμα, το οποίο είναι ακόμα στον αέρα του διαδικτύου.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
«Μιλάει» η δουλειά μου...
"Νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω το κοινό της εφημερίδας, «ΑΘΛΟΡΑΜΑ» αλλά και του site, kimanews.gr για ένα γεγονός που διαδραματίστηκε αυτές τις ημέρες μεταξύ εμένα και του «Προέδρου» του γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου.
Αλλά ας πάρω την ιστορία από την αρχή...
Πριν δυο εβδομάδες έλαβα ειδοποίηση από έναν υπάλληλο του κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης, σύμφωνα με την οποία και κατ' εντολή του κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου, δεν μπορούσα εφεξής να βρίσκομαι στο παρκέ για να κάνω τη δουλειά μου, η οποία ήταν να καλύπτω τον αγώνα του ΓΣΚ όπως απρόσκοπτα έκανα, για τρία συναπτά έτη.
Η έκπληξη μου ήταν τεράστια καθώς μισή ώρα πριν, ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και εγώ συναντηθήκαμε και συζητήσαμε σε καφέ της περιοχής χωρίς καμία σχετική αναφορά επί του θέματος. Γιατί άραγε;
Θεώρησα ότι είχε συμβεί κάποια παρεξήγηση και ο υπάλληλος δεν είχε καταλάβει σωστά.
Έτσι όπως εδώ και τρία χρόνια, εχθές βρέθηκα στη γνωστή μου θέση στο παρκέ.
Χαιρετήθηκα με τους διαιτητές, τους ανθρώπους της γραμματείας, τον γιατρό αλλά και τον κόουτς Μπρατσιάκο.
Όλα ήταν όπως πάντα, αμέσως όμως με εντολή του "Προέδρου" κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου ειδοποιήθηκα ότι πρέπει να αποχωρίσω από το χώρο.
Όπως είναι λογικό του ζήτησα εξηγήσεις λέγοντας ότι έχω την άδεια από τις αρχές να βρίσκομαι εκεί.
Η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου αλλά απλά δεν θέλει να κάθομαι στο χώρο του γηπέδου.
Αμέσως αποχώρισα από το γήπεδο γιατί μια τέτοια απόφαση με πρόσβαλε προσωπικά και δεν στάθηκα καθόλου στο γεγονός ότι για το ποιοι βρίσκονται στο παρκέ δεν το αποφασίζει η εκάστοτε ομάδα αλλά η διοργανώτρια αρχή. Η απόφασή μου αυτή προέκυψε για δυο λόγους α) εξέλαβα τη κίνησή αυτή ως προσβολή αφού είναι αντίθετη στην μέχρι σήμερα στήριξη και πορεία μου και β) αρνούμαι να λάβω «οδηγίες» για τον τρόπο που θα καλύψω ένα αθλητικό γεγονός.
Όσον αφορά εμένα και τη σχέση μου με αυτήν την ομάδα δεν θα σας πω εγώ αλλά θα «μιλήσει» η δουλειά μου.
Είμαι αυτός που καλύπτω δημοσιογραφικά τρία χρόνια τον Γ.Σ.Κ. ακόμα και σε περίοδο προετοιμασίας.
Αυτός που πήρα συνεντεύξεις από τον Μπρατσιάκο, από τον Φώτη και τον Σέττο, από τον Κατράνα.
Αυτός που πρώτος ανακοίνωνα τις μεταγραφές με μεγαλύτερη επιτυχία την αποκλειστικότητα της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Κατράνα. Αυτός που πάντα κάλυπτα τους εντός έδρας αγώνες.
Είμαι αυτός που έχω βοηθήσει και το ξέρει πολύ καλά ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του, σε πολλά θέματα του Γ.Σ.Κ. που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν τώρα...
Σκοπός του παρόντος είναι να ενημερώσω το κοινό - που σίγουρα θα απορήσει όταν δεν θα με δει στη «γνωστή» επί χρόνια θέση μου- ότι πλέον δεν θα ξανά βρεθώ σε αγώνα της εν λόγω ομάδας διότι το γεγονός που συνέβη αγγίζει τα όρια της ανοχής μου στην αναίτια προσωπική προσβολή και στον περιορισμό της δημοσιογραφίας.
Το ΑΘΛΟΡΑΜΑ όμως, σεβόμενο τη δουλειά του κ. Μπρατσιάκου, τη δουλειά των παικτών του Γυμναστικού αλλά και το αναγνωστικό κοινό θα συνεχίσει να σας ενημερώνει.
Κανένας παράγοντας σε κανένα άθλημα δεν μπορεί να δημιουργήσει κλειστά δημοσιογραφικά λόμπι... 
Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει τι και από πού θα τα διαβάσει το αναγνωστικό κοινό και επιτέλους κ. «Πρόεδρε», Αλέξανδρε Θεοδώρου, ο αθλητισμός και η πολιτική δεν συμβαδίζουν, πάρτε το χαμπάρι...
Καλές επιτυχίες στην ομάδα σου κ Μπρατσιάκο."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA