Ο Άδωνις θα πληρώσει 15.000 ευρώ τον Πάνο Καμμένο για τις συκοφαντίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Άδωνις θα πληρώσει 15.000 ευρώ τον Πάνο Καμμένο για τις συκοφαντίες!

Λάσπη αποδείχτηκαν και με δικαστική απόφαση οι ισχυρισμοί του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για το πρόσωπο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, σχετικά με την υπόθεση του σκάφους «Ηλιάτορας».
Ο Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο για σκάφος που δήθεν είχε στην κυριότητα του, δηλωμένο δήθεν σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθ. 1465/2014 απόφασή του, έκρινε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία και δεν φοροδιαφεύγει.
Ο υπουργός Υγείας υποχρεώνεται να καταβάλει αποζημίωση 15.000 ευρώ στον κ. Καμμένο λόγω ηθικής βλάβης.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη πως στον κ. Καμμένο έπρεπε να επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του κ. Καμμένου ως ουσιαστικά βάσιμη, προσπάθησε μέσω αναρτήσεων στα social media να παρουσιαστεί ο ίδιος δικαιωμένος για την υπόθεση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν πως «αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με δικαστική απόφαση, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA