Σεισμός από τη συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου: "Η δίωξη της Χ.Α έγινε γιατί έκοβε ψήφους από τη ΝΔ" ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σεισμός από τη συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου: "Η δίωξη της Χ.Α έγινε γιατί έκοβε ψήφους από τη ΝΔ" ΒΙΝΤΕΟ

Έκθετη η κυβέρνηση - Παραιτείται ο Τάκης Μπαλτάκος
Hχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματός του.

ΒΙΝΤΕΟ
Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης αναμένεται να υποβάλλει ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.
Ο πρωθυπουργός είναι αυτή την ώρα στα γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού με βουλευτές του κόμματος οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με τον γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο κ. Μπαλτάκος είναι στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.
Σε αυτή την συνομιλία η οποία έγινε λίγο μετά την σύλληψη και την μη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης γιατί δεν προφυλακίστηκαν όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχεται επίσης ότι οι διώξεις ασκήθηκαν γιατί έκοβαν ψήφους από τη ΝΔ. Λέει επίσης ότι: "σας αφήσανε πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA