Χαλκίδα: Απατεώνας χτυπάει κουδούνια και ζητάει χρήματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Απατεώνας χτυπάει κουδούνια και ζητάει χρήματα!

Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή στους πολίτες,  για τη δράση επιτήδειου που ζητά χρήματα για δήθεν «δώρο Πάσχα» υπέρ των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες-καταγγελίες:
Ανδρας ψηλός, αδύνατος, ντυμένος με τζιν παντελόνι και γιλέκο της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου, το βράδυ της Μεγ. Τρίτης, 15 Απριλίου, στην περιοχή Κανήθου, χτυπούσε κουδούνια σπιτιών και ζητούσε χρήματα για υποτιθέμενο έρανο προς συγκέντρωση δήθεν «δώρου εορτών» για λογαριασμό των εργαζομένων σ’ αυτήν, χρησιμοποιώντας μάλιστα ονοματεπώνυμά τους…
Καθιστούμε σαφές ότι πρόκειται για δράση που ουδεμία σχέση έχει με τον Δήμο, τη Δ/νση Καθαριότητας του και τους εργαζόμενούς της.
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες ότι πρόκειται για παραπειστική πρακτική κακόβουλου προσώπου (πιθανότατα παλαιότερα εργαζόμενου με σύμβαση στη Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου) με σκοπό την εξαπάτησή τους και την απόσπαση των χρημάτων τους προς ίδιον όφελός του παρανομούντος ερανιστή..
Η δράση του εν λόγω προσβάλλει όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά από τους εργαζόμενους στη Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου.
Του υποδεικνύεται να πάψει να χρησιμοποιεί το όνομα του Δήμου και των ανθρώπων του, με σκοπό την προσωπική του ωφέλεια.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιμετωπιστεί σε επίπεδο Δικαιοσύνης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA