Εύβοια: Αυτή είναι η σπείρα των Αλβανών που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Αυτή είναι η σπείρα των Αλβανών που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα! ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η σπείρα των Αλβανών που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα από την Πιερία μέχρι την Εύβοια! ΦΩΤΟ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε Αλβανών, μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται, μεταξύ άλλων, σε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και αυτοκίνητα στη Νότια Πιερία, καθώς και στη Λάρισα, την Αττική, την Εύβοια και την Κορινθία.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με 26χρονο συμπατριώτη του που αναζητείται, λήστεψαν πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. στη Σκοτίνα Πιερίας την 11.05.2014.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης, συνελήφθη ακόμη ένα μέλος της οργάνωσης, ο 38χρονος Αλβανός.

Επίσης, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα δύο Αλβανοί 38 και 35 ετών.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους:

1) GJOKA PAULIN του GJIN και της MARIA, γεννηθείς 15-01-1989 στην Αλβανία (συλληφθείς).
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
2) FRROKU MARKO του NUE και της ROZA, γεννηθείς 02-04-1988 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
3) GJOKA KLAUDIO του GJIN και της DRANDE, γεννηθείς 04-11-1975 στην Αλβανία (συλληφθείς).
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
4) NDOCI ή NOCI TONIN ή ENDUARD του PERNUSH ή PERNUCH ή TONIN και της LIZA ή FLORA , γεννηθείς 10-12-1975 ή 10-12-1984 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
5) GJOKA MARTIN ή ILIR του MARK και της GJEKA ή GJELA, γεννηθείς 30-10-1978 ή 1979 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Σε βάρος των δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για, κατά περίπτωση, κλοπές, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία από κοινού και της νομοθεσίας περί όπλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι συλλήψεως των μη συλληφθέντων λοιπών μελών της εγκληματικής ομάδας, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και στην αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό των ιδιαίτερης κοινωνικής απαξίας πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23510-46631 ή 23510-46633 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA