Η ώρα των exit poll - Προηγούνται Δούρου - Σακελλαρίδης - Μώραλης - Ανατροπή των δημοσκοπήσεων - Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εντυπώσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Η ώρα των exit poll - Προηγούνται Δούρου - Σακελλαρίδης - Μώραλης - Ανατροπή των δημοσκοπήσεων - Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εντυπώσεις!

- Αθήνα: Σακελλαρίδης 20% - 24% - Καμίνης 19% - 23%
- Περιφέρεια Αττικής: Δούρου 27% - 31% - Σγουρός 20,5% - 24,5%
- Πειραιάς: Μιχαλολιάκος 28% - 32% - Μώραλης 33,5% - 37,5%
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα κανάλια το exit poll για το Δήμο της Αθήνας, για τον Δήμο του Πειραιά και την Περιφέρεια Ατικής.
Στην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου ανέτρεψε το δημοσκοπικά προβάδισμα που δινόταν στον Γιάννη Σγουρό και τωρα πια η μάχη για την περιφέρεια θα ειναι εξαιρετικά αμφίρροπη αφού η κα Δούρου συνυπολογίζει τις ψήφους του Παύλου Χαϊκάλη από τους ΑΝΕΛ, αλλα και της Χρυσής Αυγής που θεωρείται ψήφος διαμαρτυρίας και έχει πει με κάθε τρόπο στους ψηφοφόρους της να καταψηφίσουν την κυβέρνηση.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε έναν αξιοπρεπή αγώνα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στον δήμο Αθηναίων ο Γαβριήλ Σακελλαριδης πέτυχε την ανατροπή με το νυν δημαρχο να ακολουθεί. Κι εδώ η μάχη είναι αμφίρροπη. Ο Γιώργος Καμίνης αν τον ψηφίσουν όλοι για δήμαρχο θα έχει μεγαλύτερη δεξαμενή αλλά τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί.

Στον Πειραιά σαφές προβάδισμα έχει ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη.

Από αυτά τα δημοσκοπικά ευρήματα κερδισμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην μεγαλύτερη περιφέρεια και στον πρώτο δήμο της χώρας καταφέρνει οι υποψήφιοι του να ειναι πρώτοι και να διεκδικούν τα αξιώματα.

Πάντως, για την συνολική εκτίμηση της κατάστασης θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα και στους 51 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες.
 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA