Το μήνυμα του Φάνη Σπανού για την δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το μήνυμα του Φάνη Σπανού για την δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών

"Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Εύβοιας και της Σκύρου, που, με τη στήριξή τους, έδωσαν μια καθαρή νίκη στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. 
Περισσότερο, όμως, από μια απλή εκλογική νίκη, το σημερινό αποτέλεσμα καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο ότι οι πολίτες ενστερνίστηκαν το ύφος, το ήθος και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσπάθειάς μας. Τις φρέσκιες αντιλήψεις. Τον υπερκομματικό μας χαρακτήρα. Και περισσότερο από όλα, τη διάθεσή μας για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά.

Στο ιντερμέδιο της εκλογικής διαδικασίας, χαιρετίζουμε τον έντιμο αγώνα των ανθυποψηφιών μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει τη βάση για συμμετοχή, συνεργασία και σύνθεση στα δύσκολα ζητήματα που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο που θα αναδειχθεί.

Καλούμε, τέλος, κάθε Ευβοέα προσωπικά να συμμετέχει ψηφίζοντας και στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ώστε να παραχθεί το βέλτιστο δημοκρατικό αποτέλεσμα και να αναδειχθεί ο συνδυασμός μας νέα Περιφερειακή διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA