Χαλκίδα: «Καμπάνα» 16 μηνών φυλάκισης στον ιδιοκτήτη του παράνομου λούνα παρκ! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Καμπάνα» 16 μηνών φυλάκισης στον ιδιοκτήτη του παράνομου λούνα παρκ! ΦΩΤΟ

Αποκλειστικά στο eviazoom
Καμπάνα 16 μηνών φυλάκισης, επέβαλε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, το οποίο λειτουργούσε παράνομα στην παραλία της Χαλκίδας.


Στην φωτογραφία, βλέπουμε την αίθουσα του τριμελές πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όπου εκεί σήμερα (13-5-14) το μεσημέρι, έγινε και η δίκη του 56χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.
Ο 56χρονος, κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά και καταδικάστηκε συνολικά σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή (12 μήνες για την άδεια λειτουργίας και 4 μήνες για την άδεια παραχώρησης) που δεν είχε.
Να σημειωθεί ότι η ποινή ήταν μεγαλύτερη, αλλά λόγω της συγχώνευσης, έπεσε στους 16 μήνες.
Μετά από δύο αναβολές, ο δικηγόρος του ξαναζήτησε σήμερα νέα αναβολή, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, ενώ ο κατηγορούμενος τόνισε στην απολογία του, ότι η πολιτεία ευθύνεται που δεν έχει άδεια λειτουργίας, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει το δικαστήριο.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας και δεν τηρούσε τις προυποθέσεις για να πάρει την πιστοποίηση της καλής κατασκευής καθώς και της καλής ηλεκτρολογικής - μηχανολογικής εγκατάστασης, με αποτέλεσμα να γίνει άρση της άδειας παραχώρησης από τον οργανισμό λιμένα Εύβοιας.  
Η αποκάλυψη, έγινε το Σάββατο 10 Μαϊου στις 16.00 το απόγευμα, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, μετέβησαν στο παραλιακό λούνα πάρκ του 56χρονου στην Χαλκίδα, όπου μετά από έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας, αλλά και άδεια παραχώρησης, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί 

Δείτε επίσης: 
Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης λούνα παρκ που δεν είχε άδεια λειτουργίας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαλκίδα: Στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου η αποκάλυψη του eviazoom για το παράνομο λούνα παρκ! ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA