Απίστευτο ξύλο στον αγώνα Αρτάκη - Μαρτίνο! Καταγγέλουν την αστυνομία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο ξύλο στον αγώνα Αρτάκη - Μαρτίνο! Καταγγέλουν την αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Τελικά, ο Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Αρτάκης με 1-0 και εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ' Εθνική, όμως... η είδηση, είναι τα όσα έγιναν στον αγώνα.
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια με αρκετούς παίκτες των πρωταθλητών Φθιώτιδας να καταλήγουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!
Η Διοίκηση του Οπούντιου και ο πρόεδρος Μιχάλης Μπάτσος ετοιμάζουν δεκάδες μηνύσεις για παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, της Νέας Αρτάκης, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν το φωτογραφικό υλικό όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι δράστες και πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, αύριο ετοιμάζεται διάβημα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την συμπεριφορά της Αστυνομίας η οποία ήταν κυριολεκτικά άφαντη και αμέτοχη!
Μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτής της ποδοσφαιρικής αλητείας ήταν αρκετοί παίκτες της Αρτάκης και ορισμένοι παράγοντες καθώς και κάποιοι κάφροι από την εξέδρα που χτυπούσαν αλύπητα τους παίκτες του Μαρτίνου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της ΕΠΣ Εύβοιας, του προέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτρη Κουτρουμάνου και την προκλητική απουσία της Αστυνομίας!

Όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι:
Ο ποδοσφαιριστής Κοντελές που δέχτηκε δολοφονικά χτυπήματα να κάνει συνεχείς αιμοπτύσεις και να μεταφερθεί τελικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται και το πρω'ί' της Πέμπτης θα υποβληθεί σε αξονική για να διαπιστωθεί αν έχει αποφύγει το κάταγμα στον αυχένα, ενώ έχει αμυχές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.
Ο ποδοσφαιριστής Πύλλιας υπέστη κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθήνα γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχει υποστεί ρήξη του νεφρού του.
Ο ποδοσφαιριστής Τσούκαλος με φρικτούς πόνους στην πλάτη και τραύματα στο πρόσωπο, υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Οι ποδοσφαιριστές Ε. Νικολόπουλος (χτυπήματα σε όλο του το σώμα ) και Τσίμας (φέρει τραύμα στο πόδι) αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν από το Νοσοκομείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA