Αστυνομικοί - τέρατα πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων! Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Αστυνομικοί - τέρατα πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων! Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ

Δύο αστυνομικοί μεταξύ των εμπλεκομένων σε υπόθεση παιδόφιλων που έβλεπαν ζωντανά κακοποιήσεις ανηλίκων στο Διαδίκτυο, κατά παραγγελία…
Έξι παιδόφιλοι στην Ελλάδα πλήρωναν μέσω paypal για να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο βιασμούς παιδιών και βρεφών από τις Φιλιππίνες!
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο τους πάθος και ταυτόχρονα να μην πληρώσουν πολλά χρήματα, μοίραζαν το ποσό και έτσι το "μερίδιο" στον κάθε παιδόφιλο, ήταν περίπου 200 με 300 ευρώ.
Το απίστευτο είναι ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους βρίσκονται δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, από τους οποίους ένας 34χρονος υπηρετεί στην κρατική ασφάλεια και ένας 26χρονος στην τροχαία Αττικής.

Οι παιδόφιλοι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ασφάλεια και στην Τροχαία πλήρωναν αδρά για να μπορούν να βλέπουν κατά παραγγελία «ζωντανά» στο διαδίκτυο, βιασμούς μικρών παιδιών από τις Φιλιππίνες.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από ενημέρωση από την Ιντερπόλ Αγγλίας, σύμφωνα με την οποία είχαν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη έξι χρηστών του Ίντερνετ στην Ελλάδα, οι οποίοι έβλεπαν κακοποιήσεις ανηλίκων από τη βρεφική ηλικία, μέχρι και εννέα ετών, σε πραγματικό χρόνο, πληρώνοντας με ειδική κάρτα εταιρεία στις Φιλιππίνες, μέσω λογαριασμού paypal.

Και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA